מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר לפטר עובדת בתנאים הבאיםאורנה28/09/2010
כמו שאומרים למטבע יש שני צדדים...
אני בעלת צהרון . בתחילת החודש קיבלתי עובדת חדשה בתפקיד אחראית קבוצה בצהרון. במסגרת עבודתה היא אחראית על כ-35 ילדים ,אחריות מלאה וטוטלית.
לאחר תחילת שנת הלימודים כלומר כעשרה ימים לאחר תחילת עבודתה הודיעה לי העובדת שתאלץ להעדר מעבודתה בחופשת סוכות, בגלל טיפולי פוריות.
אציין,שהעובדת חשה ברע עד כדי כך שהדבר פגע בעבודתה עם הילדים מספר פעמים החודש. כאשר קיבלתי אותה לעבודה היא לא אמרה לי דבר על כוונתה להעדר בחופשת סוכות למרות שכבר ידעה זאת.
כמובן שאחלתי לה בהצלחה בטיפולים ואני אכן מאחלת לה זאת בכל ליבי.
אני לא מרוצה מהתפקוד שלה כאחראית קבוצה בצהרון , יכול להיות שהלחץ הנפשי הקשה עליה,בכל אופן תפקודה היה לקוי
האם החוק מחייב אותי להמשיך בהעסקתה? אציין שוב היא עובדת אצלי פחות מחודש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורי עובדת בטיפולי פוריות
עו``ד ליאת שטיין28/09/2010אורנה שלום,
לעניין עובדת הנמצאת בטיפולי פוריות הדין אף מרחיב יותר מאשר לעניין עובדת בהריון, בכל הנוגע לתקופת ההגנה. כך, על אף שהעובדת מועסקת אצלך רק כחודש, הרי שעקרונית חל איסור לפטר אותה ללא היתר ממשרד התמ"ת, בכפוף לך שהתקיימו בה מלוא תנאי הסף לתחולת ההגנה.
ניתן למצוא מספר פתרונות אפשריים לסוגייה זו - זאת ניתן לעשות במסגרת פגישת ייעוץ אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)