מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרטריונים לשמירת הריוןרותם30/09/2010
שמי רותם , נשואה , עברתי גרידה לפני שבועיים , בשל אי התפתחות העובר וחוסר דופק.
אני במעקב אצל הרופא המטפל שלי , ר' נשים.
רציתי לדעת האם במידה ויש המלצה מרופא הנשים לקבל שמירת הריון לאחר מצב כזה ( יש לי המוםן חרדות וחששות ממה שקרה ) אני יכולה לגשת ולתבוע שמירת הריון?
אני מדברת גם על הפן הרפואי ( ההפלה שקרתה, החרדות וההרגשה הנלווית אליה ) וגם על הפן התעסוקתי ( אני עובדת במשרד אמנם אך יש בו הרבה לחץ , וקימות מכיסא ושרות לקוחות רב ) וכן על הצד הרגשי בו אני נתונה?
אשמח לקבל מידע מלא בנושא, כמה זמן אפשר לקבל שמירה, ומה אני אמורה לעשות?
ממש תודה וחתימה טובה ושנה טובה לכולם
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
עו``ד ליאת שטיין02/10/2010רותם שלום,
איש אינו נביא, ולא ניתן לדעת מה יקבע המוסד לביטוח לאומי בעניין, שכן הקביעה משתנה ממקרה למקרה, וכל מקרה נבחן לגופו.
באופן כללי, אוכל לומר לך בכלליות שהמבחן הוא האם נשקפת סכנה לעובר או לאישה ההרה, וזאת שאלה רפואית עליה יכול להשיב רק רופא הנשים מוסמך, כמובן.
בשמירת הריון ניתן לקבל גמלה מהמוסד לביטוח לאומי, בגובה השכר החודשי, ועד למקסימום השכר הממוצע במשק (כ 8,200 ש"ח נכון להיום).
תנאי הסף לקבלת שמירת ההריון הינו מינימום 30 ימי שמירה רצופים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)