מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לפיצויי פיטוריםשרון02/10/2010
הודעתי למעסיק על הארכת חופשת לידה וביקשתי שיודיעו לי עד מתי ע"פ חוק ההארכה חלה. השיבו לי כי מדובר ברבע מהותק ובמקרה שלי 9 חודשים של חופשה ללא תשלום.
שאלותיי:
אם אתפטר בעוד חודש, כלומר כל עוד אני בתוך החל"ת - האם עדיין אהיה זכאית לפיצויי פיטורין על אף שמגיעה לי חל"ת של 9 חודשים?
האם המעסיק משלם לי ביטוח לאומי ופנסיה בזמן החל"ת? במכתב כתבו לי שלא נצברות זכויות סוציאליות.
אם אהיה בחלת אצל המעסיק שלי ובמקביל אעבוד יום בשבוע בעבודה אחרת שהוצעה לי והיא נוחה יותר- האם אוכל להתפטר תוך 9 חודשים מהלידה מהמעסיק הראשי ולהיות זכאית לפ"פ למרות שכבר התחלתי לעבוד בעבודה אחרת לפני כן? האם עלי להודיע למעסיק שאני מתחילה בעבודה אחרת כל עוד אני בחל"ת אצלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
עו``ד ליאת שטיין02/10/2010שרון שלום,
שאלותייך ספציפיות, ומצריכות מענה מפורט אותו אוכל לתת אך במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכלי לפחות לענות לגבי הזכויות
שרון03/10/2010במהלך החל"ת. האם המעסיק משלם או שעלי להעביר את הפנסיה על שמי ולשלם ביטוח לאומי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לשרון
עו``ד ליאת שטיין03/10/2010שרון שלום,
בחל"ת אין חובה על המעסיק להמשיך להפריש לקרנות.
לגבי ביטוח לאומי - על פי חוק עליו לשלם בגין החודשיים הראשונים לחל"ת בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)