התנכלות מצד המעסיק- דחוף !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנכלות מצד המעסיק- דחוף !!
    מיכאלה
    04/10/2010

שלום רב,

אני פונה אליכם שוב, לאחר שפניתי אליכם בעניין התנכלות מצד המעסיק בעבר לאחר שהודעתי על הריוני .
    ממש בקצרה : אני בחודש שישי, ומאז שהודעתי על הריוני לפני כ- 3 חודשים, המעסיק מתנכל לי, וכל פעם מאיים עליי שאעבוד לפי התנאים שלו, וכל דבר קטן הוא בודק אותי וצועק עליי שאני לא עובדת לפי הנהלים שלו ( דבר שכלל לא נכון, אני עובדת כרגיל ) .
    יש לי בעיית ורידים קשה מאוד ברגליים, והרופא רשם לי מכתב ובו כתוב במפורש כי על מנת למנוע קרישת דם, עליי לקום מידי שעה להליכה קצרה.
    המעסיק קרא לי שוב למשרדו, ובדיבור מאיים, אמר כי אינו מוכן לקבל את המכתב, והרופא שלי לא מבין כלום, וזו עבודה משרדית ועליי לשבת במשרד כל היום.
    אם קשה לי, עליי להוציא אישור מחלה, לפי דבריו .
    עוד טען כי יפנה לרופא תעשייתי בעניין.
    הדבר גורם לי לתסכול רב, בכל שיחה עימו אני יוצאת בוכה ולעתים עם כאבי בטן וראש מרוב הבכי.
    אין לי מושג מה עליי לעשות, אני מתוסכלת מהיחס, בוכה ללא הרף ומאוד קשה לי.
    יש לציין כי אני עובדת במקום זה כבר 5 שנים, וכמובן שאין בכוונתי לעזוב כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנכלות מצד המעסיק- דחוף !! - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    05/10/2010

ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי בנושא, על מנת לשלוח מכתב למעסיק וליידע אותו שבמידה וימשיך בהתנכלות זו, הוא יישא בכל נזק אשר ייגרם לך, לרבות תשלום שכר עבודה לאור ניסיונתיו לגרום לך להתפטר מרצונך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו