מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנכלות מצד המעסיק- דחוף !!מיכאלה04/10/2010
שלום רב,
אני פונה אליכם שוב, לאחר שפניתי אליכם בעניין התנכלות מצד המעסיק בעבר לאחר שהודעתי על הריוני .
ממש בקצרה : אני בחודש שישי, ומאז שהודעתי על הריוני לפני כ- 3 חודשים, המעסיק מתנכל לי, וכל פעם מאיים עליי שאעבוד לפי התנאים שלו, וכל דבר קטן הוא בודק אותי וצועק עליי שאני לא עובדת לפי הנהלים שלו ( דבר שכלל לא נכון, אני עובדת כרגיל ) .
יש לי בעיית ורידים קשה מאוד ברגליים, והרופא רשם לי מכתב ובו כתוב במפורש כי על מנת למנוע קרישת דם, עליי לקום מידי שעה להליכה קצרה.
המעסיק קרא לי שוב למשרדו, ובדיבור מאיים, אמר כי אינו מוכן לקבל את המכתב, והרופא שלי לא מבין כלום, וזו עבודה משרדית ועליי לשבת במשרד כל היום.
אם קשה לי, עליי להוציא אישור מחלה, לפי דבריו .
עוד טען כי יפנה לרופא תעשייתי בעניין.
הדבר גורם לי לתסכול רב, בכל שיחה עימו אני יוצאת בוכה ולעתים עם כאבי בטן וראש מרוב הבכי.
אין לי מושג מה עליי לעשות, אני מתוסכלת מהיחס, בוכה ללא הרף ומאוד קשה לי.
יש לציין כי אני עובדת במקום זה כבר 5 שנים, וכמובן שאין בכוונתי לעזוב כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנכלות מצד המעסיק- דחוף !! - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו05/10/2010ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי בנושא, על מנת לשלוח מכתב למעסיק וליידע אותו שבמידה וימשיך בהתנכלות זו, הוא יישא בכל נזק אשר ייגרם לך, לרבות תשלום שכר עבודה לאור ניסיונתיו לגרום לך להתפטר מרצונך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)