מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין לאחר חופשת לידהmay04/10/2010
שלום,
מעסיקי הודיע לי מראש (עוד בהריון) על כוונתו לפטר אותי מיד לאחר תקופת ההגנה הקבועה בחוק.
חופשת הלידה שלי הנה בת 26 שבועות בעקבות החוק החדש אך אני רוצה להאריך אותה בעוד חודש (חל"ת) על מנת לשמור זכויות במקום העבודה ולדחות את הפיטורין.
2 שאלות -
1. האם ההארכה נחשבת כחלק מחופשת הלידה? (אני זכאית כי עובדת שם 8+ שנים) או ששעון 60 היום תחיל לתקתק כבר בחל"ת?
2. בטופס הבקשה כתוב שאם לא אשוב לעבודה בתום החל"ת המבוקש אני מתפטרת. בהתחשב בזה שהם כבר הודיעו לי שיפטרו, לא רוצה לחזור ל-60 יום האלו אבל גם לא שפתאום זה יהפוך להתפטרות שלי. מה הדבר הנכון לעשות? חשוב לי להאריך אבל לא במחיר היפוך תפקידים. האם מותר להם לכתוב את זה בכלל ולהחתים אותי במצב שלי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין05/10/2010שלום לך,
1. שישים הימים לא חופפים את החל"ת.
2. לא ניתן ללמוד על התפטרות בדרך זו. החל"ת היא זכות המוקנית לך מכח חוק. עקרונית, עלייך לשוב לתקופה זו, אם כי בנסיבות הספציפיות שלך ייתכן וחל חריג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)