מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת מחלהמיכאלה04/10/2010
שלום לכם,
אני נמצאת בחודש שביעי להריוני .
המעסיק שלי מתייחס אליי בזלזול כבר 4 חודשים, מרגע הודעתי על הריוני .
יש לי בעיה רפואית הקשורה להריון, והבאתי לו מכתב מרופא כי עליי לשהות במשרד במצב של מנוחה רוב שעות היום .
יש לציין כי רוב הזמן אני בהליכות ממקום למקום לצורך העברות טפסים, חתימות וכו'.
המעסיק טוען כי אין בכוונתו לכבד את המלצת הרופא, והוא לא חייב לעשות כך .
שוחחתי על כך עם רופאי האישי, והנ"ל אמר לי כי עליי לומר לו כי כל נזק שייגרם לי הוא לוקח על אחריותו, ואם יקרה לי משהו כתוצאה מאי כיבוד המלצת הרופא, הוא צפוי לתביעת ענק .
בנוסף, טען הרופא כי אם איני חשה בטוב, מיד להתקשר אליו והוא יוציא לי חופשת מחלה, כמה ימים שאצטרך.
השאלה שלי : האם מותר לי לומר לו כזה דבר ?
האם ימי חופשת המחלה יכולים לפגוע בפיצויים שאקבל ? ( איני מתכוונת לחזור למקום העבודה הנוכחי ).
תודה מראש על תשובתכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת מחלה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו05/10/2010מעסיקך אכן יישא בתוצאות, אך ממליצה לך לפנות לרופא תעסוקתי עם מכתבו של הרופא על מנת שיקבל גושפנא למצבך, ואז בוודאות מעסיקך יצטרך/יהיה מחוייב לפעול על פי הוראות רופא התעסוקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)