מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעת תנאים בעת הריוןשרון06/10/2010
שלום רב, הנני מנהלת צוות בחודש השני להריוני..במסגרת שינוי ארגוני עלי 'לקבל החלטה' בנוגע להצעה:להפסיק לנהל צוות ולקבל משרה שאינה ניהולית. שאלתי:האם אוכל לסרב מבלי שאפוטר ועל איזה רקע? לגבי התנאים, אין להרע לי אותם,נכון? ובהקשר זה, שאלתי:היום, הנני מקבלת שכר בסיס + בונוס (שאינו נזקף לפנסיה). בכל החודשים מינואר 2010 קיבלתי את הבונוס כולו (בחודש מסוים, רק את רובו). היות וזה בונוס ולא שכר בסיס קבוע, האם עדיין יש לי מה לטעון כנגד? גם בהצעה הנוכחית ישנו מרכיב של בונוס, אך שונה: אם בעבר קיבלתי סכום לפי הגעה ליעד עם הצוות שאני מנהלת+% מהצלחה של עבודתי הישירה>מוצע לי רק על % מעבודתי הישירה,כי לא אנהל> לפחות 2000 ש"ח פחות וכן הישגי העבודה הישירה קשים יותר להשגה>בשל שינוי תחום העיסוק, כך גם לגבי הבונוס מהם.מה לגבי זה שביטוח לאומי משלם בחופשת לידה לפי ממוצע 3 חודשים אחרונים?!אכלתי אותה ואין מה לעשות/לנופף? לאיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעת תנאים בעת הריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו06/10/2010שרון שלום,
אינך חייבת להסכים להעברה בתפקיד, מה גם שההעברה מלווה בהרעת תנאים.
חוק עבודת נשים, אוסר הרעה בתנאי עבודה של עובדת בהריון ויש לבדוק מדוע זה הנך מתבקשת לעבור לתפקיד אחר - האם בשל הריונך?!!
בקשר לבונוס - היות ומהודעה ממך אני מבינה שהבונוס הינו חודשי, אזי מהווה הוא בסיס לחישוב משכורתך הממוצעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)