מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון שבוע 24איילת08/10/2010
שלום רב,
אני בשבוע ה-24 להריוני ומזה כחודש אני סובלת מכאבי גב חזקים עם הקרנות לרגליים, דבר שהוא חמור אצלי במיוחד היות ואני סובלת משיתוק מוחין הפוגע בהליכה וביציבות הגוף.
רופא הנשים שלי חתם על אישור לשמירת הריון אבל המליץ לי ללכת להיבדק גם אצל אורטופד. האורטופד מצידו בדק אותי וקבע הגבלה בתנועה וכאבי גב אבל הפנה אותי לרופא תעסוקתי.
ושאלותי הם כך:
1. האם אני חייבת לקבל אישור מרופא תעסוקתי כדי לקבל שמירת הריון והאם לא מספיק שרופא הנשים חתם על אישור?
2. אם כן מה קורה עד שמקבלים אישור מרופא תעסוקתי ? והאם השמירה נחשבת רק מיום שבו הרופא התעסוקתי נתן אישור או הרופא נשים.
אודה לתשובה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון שבוע 24 - תגובה
עו``ד חן שטיין09/10/2010איילת שלום,
שמירת הריון ממילא יכול לאשר רק רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת הריון שבוע 24
איילת10/10/2010עו"ד שטיין שבוע טוב ותודה על התגובה המהירה
רק על מנת שאהיה בטוחה שהבנתי נכון, האם מספיק שאגיש את הטפסים שעליהם חתם רופא הנשים שלי לשמירת הריון - הטופס שהורדתי מהאתר של הביטוח הלאומי?
כמו כן הייתי מעוניינת לדעת האם לרופא תעסוקתי (אם אפנה אליו) יש סמכות לקבוע כי איני זקוקה לשמירת הריון ?
לתשובה אודה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
איילת10/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/10/2010כפי שהסברתי - רופא תעסוקתי חסר סמכות לקבוע שמירת הריון. רק רופא נשים מוסמך לקבוע שמירת הריון.
עלייך להיכנס לאתר של המוסד לביטוח לאומי ולראות בדיוק מהם הטפסים הנדרשים למילוי - יש שם הסבר מפורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איילת11/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין12/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)