מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסכת השפלות+יציאה מוקדמת לחל"דענבל09/10/2010
שלום רב, הנני בשבוע 29 להריוני. במהלך כל ההריון שידעתי את מנהלי האישי זכיתי ליחס משפיל שכלל צעקות בפורום מול כל העובדים אמירות פוגעניות ויחס שלילי מאוד שלאחר בירור נדמה כי יחס זה מגיע לכל אישה הנכנסת להריון במקוםפ עבדותי (מכיון שרוצים שתתפטר).
לאחר שנמצא בעיה רפואית מסוימת הוגדרו לי 4 שעות עבודה ביום,העבודה שלי במרכז שירות לקוחות בטלפון מורכבת משיחות אונליין (6 שע') ושיחות חוזרות ללקוחות בטיפול (בעיקרון 3 שע' אך בד"כ מתארכות ל5-6 שע') מכיון שקיבלתי אישור עבודה ל4 שעות המנהל שלי החליט כי אלו 4 שע' אונליין מענה וכי כל השאר באחריותי למרות שהסברתי לו מספר פעמים כי הדבר לא נכון!! הוא מתעקש עימי לא רציתי להמשיך בויכוח ולכן החלטתי שאסטרטגיית עבודתי תיהיה מורכבת מכך שאנסה ככל שביכולתי לענות לכמה שיחות שאפשר ולתת מענה סופי בשיח הללקוח על מנת שלא אצטרך לחזור אליוי אחרי 4 שע' ולהשאר בעבודה.המנהל שלי לא מקבל את האסטרטגיה הזו וכל הזמן מעביר אותי מסכת השפלות הכוללת צעקות מול כל העובדים כולל צעקות בטלפון הנייד בזמן האישי שלי בבית וטענות שאינני עומדת ביעדים של העבודה ועליי לשקול האם להמשיך לעבוד במקום,הויכוח הגיע לכדי כך שביום שישי האחרון נאמר לי שוב אותם הדברים בפורום צעקות מול כולם ועניתי כי אינני מתכוונת להתפטר לפני הלידה וכי אני עושה ויעשה ככל שביכולתי לעמוד ביעדי המנהל טען כלפייבצעקות רמות שאם יש לי רק לקוח אחד לחזור אליו זה לא מקובל עליו וכי עליי לקוחת יותר שיחות משמע שגם אם זה יעלה לי בלחזור לעוד3-4 לקוחות, ואז המנהל אמר לי כי עצם זה שאני לא לוקחת מספיק שיחות בשעה וכל ענייני הוא ללכת הביתה מבלי שיהיו לי הרבה לקוחות לחזור אליהם פוגע לו ולבכירים שלו במשכורת.(הם מקבלים בונוסים על כמות שיחות שהצוות עושה).לאחר דכאון שלם בכל השבת החלטתי לצאת לחופשת לידה מוקדמת,מתי אוכל לקחת אותה?מתי אני אמורה להודיע עליה?הבנתי שישנם טפסים שאמורים לחתום לי עליהם ממקום העבודה לגביי תשלום דמי הלידה ואני מפחדת שבגלל שיש ביני לבינו כ"כ הרבה בעיות הוא ימנע את זה ממני כי המוקד שלנו בירושלים והכ"א בראש העין,האם אני חייבת להחתים את מקום העבודה?מלבד זאת אני יודעת מראש שלא אחזור לשם לאחר חופשת הלידה האם אני חייבת להודיע על כך עכשיו או שאני יכולה לאחר חופשת הלידה?בנוגע לדמי הלידה מביטוח לאומי,עבדתי ב22 חודישם האחרונים אך לא במקום עבודה אחד ויש לי את כל תלושי המשכורת כמו כן ביררתי מול ביטוח לאומי שאין לי חובות,מה אני זכאית?-והאם יש השפעה על דמי הלידה אם לבעלי יש חוב בביטוח לאומי (שהוא מסדיר אותו אבל לוקח זמן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכת השפלות+יציאה מוקדמת לחל"ד - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/10/2010ענבל שלום,
ראשית אדגיש כי אינך חייבת לסבול את מסכת ההשפלות, והיציאה לחופשת לידה מוקדמת היא אכן פתרון יאה.
תוכלי לצאת לחל,ד 49 ימים טרם מועד הלידה המשוער כפי שנקבע ע"י רופא.
המעסיק יהיה חייב למלא את הטפסים, אין מדובר ב"רצונו" או ב"טובה" שהוא עושה.
אם בכוונתך להתפטר לאחר לידה - מומלץ להודיע על כך 30 ימים טרם סיומה, על מנת לחפוף את החופשה עם תקופת ההודעה המוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)