אבטלה \ פיטורים- נא עזרתכם בתשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבטלה \ פיטורים- נא עזרתכם בתשובות
    אוסנת
    24/11/2007

שלום

2 דברים
    1. אם חזרתי למקום העבודה לאחר חופשת לידה ואני לא עובדת שם כל יום בסיכום איתם ,
    אלא משהו כמו 3 פעמים במקום 5 בשבוע - ונניח אני מחליטה להתפטר אחרי חודשיים של עבודה בתנאים כאילו, האם זה יכול לפגוע לי בדמי אבטלה ? מה הפרוצדורה עם דמי אבטלה ? לפי מה קובעים את הסכום . ואם אני לא עובדת במשרה במלאה בחודשיים האחרונים , האם זכאותי לדמי אבטלה עלולה להיפגע ? או שבכל מקרה מגיע לי?

2. אם מרגע שילדתי עד לרגע שאני מודיעה על התפטרות עברו 9 חודשים מלאים בדיוק , האם עדיין מגיעים לי פיצויים? כי בכל זאת צריכה לתת חודש מראש ואז זה כאילו 10 חודשים...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבטלה / פיטורים

עו"ד אילן קמינצקי
    24/11/2007

גובה דמי אבטלה נקבע בהתאם לשכר ב 3 חודשים האחרונים בעבודה ולפיכך יש חשיבות לגובה השכר בחודשים אלו.

על מנת שתהיי זכאית לפיצויים עלייך לעזוב את העבודה בתוך 9 חודשים מיום הלידה. יתכן ובנסיבות מסויימות עדיף לך לעזוב את העבודה בתוך 9 חודשים מיום הלידה על מנת לקבל פיצויים אף כי יתכן והמעביד יוכל לדרוש תשלום תמורת הודעה מוקדמת בגין אי מתן הודעה מוקדמת (השכר הינו השכר אותו היית אמורה להשתכר בתקופת ההודעה המוקדמת).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עו"ד אילן - ב רשותך משהו נוסף

אוסנת
    25/11/2007

ראשית תודה על המענה המהיר.
    אבל אם אני עובדת 3 ימים בגלל שאין לי סידור לילד אבל בכל זאת הראתי רצון שאני רוצה לחזור ,אבל לא הלך ולכן התפטרתי .
    שכרי נפגע במהלך החודש חודשיים הללו - ביטוח לאומי לא מתחשב בכך? יש מקרים מיוחדים ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו