מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לאבטלה לאחר חופשת לידהסיון11/10/2010
היי,בני בן 3 חודשים,לפני הלידה עבדתי כשנה ואני מעוניינת להישאר כרגע בבית לצורך טיפול בילד.האם במידה ויינתן לי מכתב פיטורין ממקום העבודה בהסכמה של 2 הצדדים וכמובן ללא תביעות מצידי,תהיה לי האפשרות לחתום אבטלה ללא צורך בהמתנה של 90 יום?ובמידה ולא,ממתי נספרים 90 הימים?
תודה,והמשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות לאבטלה לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין12/10/2010סיון שלום,
אכן, במקרה של התפטרות יש תקופת המתנה בת 90 ימים מיום סיום יחסי עובד - מעביד או מיום ההתייצבות בלשכת התעסוקה - המאוחר מבין השניים.
בפיטורים, גם במתכונת שציינת, אין כל תקופת המתנה אלא זכאות מיידית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לדמי אבטלה לאחר חופשת לידה
סיון12/10/2010שלום חן שטיין ותודה על התשובה
אני מבקשת לדקדק יותר בשאלה מכיוון שאני לא מעוניינת שתיווצר אי נעימות,במידה ובאמת אקבל מכתב פיטורים,וזה לאחר שניתנו לי דמי לידה מביטוח לאומי,האם ביטוח לאומי לא יכולים לסרב לבקשה מכיוון שכביכול לא ניתן לפטר אישה לאחר לידה?תודה על התשובה והמשך יום נפלא
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לדמי אבטלה לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין13/10/2010סיון שלום,
לא ניתן לצפות את התנהלות המוסד לביטוח לאומי.
יחד עם זאת, מניסיון לקוחות משרדי - לא קרה לי עוד שלא קיבלו עובדות אלה את דמי האבטלה מיידית גם בפיטורים לאחר לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)