תודה לעורכי דין...אתם עוזרים מאוד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובה

ע.
    20/10/2010

מכך חששנו, אך ניאלץ להחליט מהר.. :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לעורכי דין...אתם עוזרים מאוד..
    איילי
    13/10/2010

אני 5חודשיים אחרי לידה עדיין בחופש לא מתכוונת לחזור לעבודה היום דיברתי עם המעסיק ואמרתי לו שאני מתפטרת הוא אמר שלא חושב שיביאו לי את הפיצויים אני עובדת 3שנים במקום.

האם אני צריכה לקבל לפי חוק או שזה בחירה של המעסיק???

הבנתי שמעל מרחק מסויים הם חייבים להביא לי פיצויים למשל אם עברתי דירה מהו המרחק לפי חוק???
    ואיך אפשר להוכיח להם ???חוזה שכירות ??לשנות ת.ז???תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמחים לסייע :-) - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    14/10/2010

ככל שההתפטרות הינה לצורך טיפול בילד, אין שיקול דעת למעסיק וחובה עליו לשלם את הפיצויים.
    לעניין מעבר מקוםם המגורים - ראי מאמר מסודר באתר האינטרנט שלי. בקצרה אומר כי אין די בהעתקת מקום המגורים - יש צורך בהתקיימות תנאים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לעוד ליאת

איילי
    14/10/2010

הי ,האם זה בטוח לפי חוק שהוא חייב לשלם לי מהסיבה טיפול בילד ראשון???

שאני אדע פשוט להגיד לו את זה ..כי כשהתפטרתי הוא אמר שהוא לא חייב לשלם זה זכות למי שרוצה ...אז איך אני גורמת לו לשלם לי את הפיצויים???
    חייבת עזרה זקוקה לכסףף הזה מאוד...אגב התינוקת שלי נולדה פגית אם יש קשר לצור שאני צריכה לטפל בה...תודה רבה לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לצורך טיפול בילד - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/10/2010

איילת,
    אין משמעות האם זה ילד ראשון או לא.
    תשובתי הקודמת בעינה עומדת.
    אם את מרגישה שאת צריכה וודאות גדולה יותר, יהיה נכון לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת בה ייבחנו נתונייך הספציפיים ותוכלי לקבל הדרכה וייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה מוקדמת על התפטרות לאחר לידה

ע.
    19/10/2010

שלום רב,

בנוגע לדיון זה, האם ההודעה המוקדמת צריכה להיות עד 8 חודשים לאחר הלידה כך שההתפטרות (הפסקת העבודה בפועל) נכנסת לתוקפה לאחר 9 חודשים או שמא הודעה על התפטרות יכולה להינתן למעביד עד 9 חודשים, ואז ה "נזק" היחידי הוא קיזוז ימי ההודעה המוקדמת מסכום הפיצויים?
    המון תודה מראש.

ע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המועד הקובע להתפטרות לטיפול בילד

עו``ד ליאת שטיין
    20/10/2010

הפסיקה עודנה חלוקה בעניין המועד הקובע - האם מועד ההתפטרות, או שמא מועד ניתוק היחסים בפועל.
    יחד עם זאת, הנטייה הכללית היא למנות את מועד ההתפטרות ולא ניתוק היחסים, אולם הסיכון קיים, וכדאי לא לקחת סיכון מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו