מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה, בעיה!טל16/10/2010
שלום רב,
אני חזרתי לעבודה לאחר לידה (ילד שלישי) כבר במאי, ז"א כשהילד היה בין 5 חודשים
בתחילה חזרתי לחצי משרה ולאט לאט הבוס שלי ביקש שאחזור לעבוד במשרה מלאה
היום, הבן שלי בן 10 חודשים ולי מאוד קשה להסתגל למשרה מלאה, בעלי עצמאי ועובד המון שעות ואני
המון זמן לבדי עם שלושת ילדיי וקשה לי לתפקד כך
דיברתי עם הבוס שלי שאמר לי :בסה"כ ילדת ילד מה את מתנהגת ככה? חזרת לעבודה איטית יותר ועם פחות drive
ועכשיו את רוצה לעבוד פחות שעות? המערכת זקוקה ליותר שעות ולא פחות!
שאלתי היא : האם אני זכאית להתפטר ולקבל דמי אבטלה? אני יודעת שהחוק הוא עד 9 חודשים מהלידה,
אבל ניסיתי לעבוד משרה מלאה והדבר ממש ממש קשה לי, אני מגיעה הביתה ללא אוויר לנשימה וללא כוח לתפקד!
חשבתי שיהיה לי קל יותר, אבל לא כל הדברים קראו לי התכנונים שלי...
אני רוצה לחזור לעבוד אפילו שעה אחת פחות על מנת שיהיה לי קל יותר וגם את זה הבוס שלי לא מאשר
האם יש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה, בעיה! - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו16/10/2010תשובתי לא תועיל לך לצערי.
החוק מאפשר התפטרות לצורך טיפול בילד על מנת להיות זכאית לתשלום פיצויי פיטורים הינה עד 9 חודשים מיום הלידה, ולא יותר מכך.
הנך יכולה כמובן להתפטר, אך לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורים. לגבי דמי אבטלה, במידה ולא יכוונו אותך לעבודות אחרות בלשכת התעסוקה תהיי זכאית לאחר תקופת המתנה בת 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)