מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תקופת ההמתנה - התפטרות מסיבה מוצדקת
לנה07/11/2010לפי הידוע לי, אם ההתפטרות היא מסיבה מוצדקת, אז אין תקופת המתנה. וטיפול בתינוק היא סיבה מוצדקת. האם אני טועה? האם יש עוד תנאים שצריכים להתקיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרותבטי17/10/2010
שלום,
התפטרתי מעבודתי לפני שמלאו לבתי 9 חודשים, ולכן אני מבינה שאני זכאית לפיצויי הפיטורין, ולחתום בלשכה לאחר 90 יום.
הבעיה היא שמצאתי עבודה ואני אמורה להתחיל לעבוד יום אחרי שאני עוזבת את מקום העבודה הנוכחי שלי. זו עבודה יותר קלה שתאפשר לי לטפל בבתי וגם יותר קרובה למקום מגורי.
היה ואני נכנסת לעבודה הזו ורואה שגם היא לא נוחה לי ולא מאפשרת לי טיפול בביתי, אם אעזוב, האם עדין אהיה זכאית לחתום אבטלה 90 יום אחרי שאעזוב את המקום החדש? או שהזכאות לחתום אבטלה היא רק אם עזבתי מקום נוכחי של 8 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין17/10/2010בטי שלום,
את לא מרעה את מצבך במקרה של תחילת עבודה במקום אחר, שכן כעת את מתפטרת, וגם שם אם תהיי מתפטרת, הרי שלא יהיה שינוי במצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת
בטי17/10/2010אבל כעת אני מתפטרת עקב לידה, ואח"כ אתפטר בלי סיבה... זה לא שונה המצב מבחינת חתימה על אבטלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין18/10/2010לא,
התפטרות הינה התפטרות (השוני עליו את מדברת הינו מול המעסיק מבחינת פיצויי הפיטורים, ולא מול ביטוח לאומי). תקופת ההמתנה בת 90 ימים תחול בשני המקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה בתקופת ההמתנה בת 90 יום
לנה04/11/2010אודה אם תוכלי לפרט על מה בדיוק הכוונה ב"תקופת ההמתנה של 90 יום". כלומר מרגע שאני מתפטרת, מתי אוכל להתחיל לחתום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה בתקופת ההמתנה בת 90 יום - תגובה
עו``ד חן שטיין07/11/2010את ניגשת מייד ללשכת התעסוקה, אבל תקום לך זכאות לדמי אבטלה רק לאחר 90 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)