מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין טיפולי פוריות, תרומת ביציתשירה18/10/2010
שלום,
אני עובדת כשנתיים וחצי במקום פרטי לפני כחצי שנה נתתי להם מכתב שאני בטיפולים+מכתב מהרופא נתתי באופן אישי וגם שלחתי במייל עם אישור מסירה.
לפני כחודש התגלה לאוזניי שהם רוצים לפטר אותי,
שאלותי
1. אנני רוצה להשאר במקום שלא רוצים אותי האם אפשר להגיע לפשרה איתם מה שנקרא מצנח זהב.
.2.מה שידוע לי אסור להם כשנתיים לפטר אותי (מרגע קבלת המכתב).
3. מה כדאי לי לעשות.? הייתי רוצה להיות מוכנה בזמן שיודיעו לי.
4. אשמח לתשובה מהירה
תודה שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין טיפולי פוריות, תרומת ביצית - תגובה
עו``ד חן שטיין18/10/2010שירה שלום,
1. לנסות להגיע לפשרה תמיד ניתן.
2. האיסור על הפיטורים (בכפוף להתקיימות התנאים המחייבים - ראי פירוט באתר האינטרנט שלי בעניין) הינו מיום תחילת הטיפולים, שנתיים קדימה, ולא מיום מסירת המכתב.
מומלץ להגיע לפגישת ייעוץ פרטנית בעניין, על מנת להבין את המטרייה והזכויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עלות של פגישה כזאת?
שירה19/10/2010אשמח להגיע גם בכדי לדעת...רק אשמח לדעת מה העלות של פגישה
תודה על התשובה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת ייעוץ - תגובה
עו``ד ליאת שטיין20/10/2010שירה שלום,
בשמחה, אולם לא מכובד למסור פרטים מסוג זה על גבי הפורום, אלא במסגרת שיחה טלפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)