שמירת הריון תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון תאומים
    אסנת
    21/10/2010

אני בהריון תאומים וכנראה לא אחזור לעבודה עד הלידה (יותר מחדשיים שמירת הריון באישור רפואי ובתשלום ביטוח לאומי), הבנתי שחדשיים אלו עלולים לרדת לי מחופשת הלידה. איך אני אמורה לחזור לעבודה אחרי לידת תאומים לאחר פחות מחדשיים של חופשת לידה? האם אפשר לשנות את הגורל המר? יש לציין שאיני יכולה לחיות ללא הכנסה כלל...
    תודה על עבודת הקודש שלכם
    אסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון תאומים

הוספת תגובה

• שמירת הריון תאומים - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    23/10/2010

אסנת שלום,
    חדשות טובות לי אלייך - אינך צריכה לשנות את רוע הגזירה, אלא להבין כי מי שמסר לך את המידע הקודם טעה והטעה...
    שמירת ההריון אינה על חשבון חופשת הלידה, ודווקא לאור העובדה שיש לך תאומים, את אפילו נהנית מחופשת לידה מוארכת, בת 17 שבועות.
    מקווה שנתתי לך סיבות לחייך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתת לי סיבה לחייך

אסנת
    24/10/2010

יש לי עוד כמה סיבות (כמו בן ובת קטנים בדרך) אבל הקלת לי מאוד מאוד על הלחץ והבהלה שאחזו בי!
    המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד ליאת שטיין
    25/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו