מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים מיד לאחר חופשת הלידהריקי26/10/2010
שלום, עבדתי כפקידה במקום עבודתי במשך שנתיים כאמור נכנסתי להריון ועכשיו סיימתי חופשת לידה. לפני כחודש התקשר אלי המעביד ואמר שאינו מוצא לי תפקיד (את התפקיד שלי עושה היום אחות של אישתו) ולכן לצערו לא אוכל לחזור לעבוד, כאשר דרשתי ממנו בנוסף לפיצויים חודש הודעה מוקדמת ומכתב שאיתו אוכל ללכת ללשכה הוא אמר שאינו מוכן ואם הוא כבר משלם אז הוא מעדיף שאני יחזור לעבוד ומן הסתם לאחר 3 חודשים יפטר אותי. לצערי לא הקלטתי אותו, והיום כעבור חודש (כנראה שהוא למד טוב את החוק) הוא פתאום טוען שאינו פיטר אותי ושאם אני רוצה, אני יכולה לחזור לעבוד למרות שסביר להניח שהוא לא באמת חושב שאני יחזור הרי אני יודעת שהוא יפטר אותי לאחר 3 חודשים, יש משהו שאני יכולה לעשות, זה שאחות של אישתו עובדת במקומי יכולה לעזור לי? או שפשוט אכלתי אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים מיד לאחר חופשת הלידה - תגובה
עו``ד חן שטיין28/10/2010ריקי שלום,
ללא ראיות על שהיה, הרי שמדובר במילה שלך נגד מילה שלו, ולא הייתי ממליץ להיכנס למלחמה בסיטואציה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)