פיטורים מיד לאחר חופשת הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים מיד לאחר חופשת הלידה
    ריקי
    26/10/2010

שלום, עבדתי כפקידה במקום עבודתי במשך שנתיים כאמור נכנסתי להריון ועכשיו סיימתי חופשת לידה. לפני כחודש התקשר אלי המעביד ואמר שאינו מוצא לי תפקיד (את התפקיד שלי עושה היום אחות של אישתו) ולכן לצערו לא אוכל לחזור לעבוד, כאשר דרשתי ממנו בנוסף לפיצויים חודש הודעה מוקדמת ומכתב שאיתו אוכל ללכת ללשכה הוא אמר שאינו מוכן ואם הוא כבר משלם אז הוא מעדיף שאני יחזור לעבוד ומן הסתם לאחר 3 חודשים יפטר אותי. לצערי לא הקלטתי אותו, והיום כעבור חודש (כנראה שהוא למד טוב את החוק) הוא פתאום טוען שאינו פיטר אותי ושאם אני רוצה, אני יכולה לחזור לעבוד למרות שסביר להניח שהוא לא באמת חושב שאני יחזור הרי אני יודעת שהוא יפטר אותי לאחר 3 חודשים, יש משהו שאני יכולה לעשות, זה שאחות של אישתו עובדת במקומי יכולה לעזור לי? או שפשוט אכלתי אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורים מיד לאחר חופשת הלידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    28/10/2010

ריקי שלום,
    ללא ראיות על שהיה, הרי שמדובר במילה שלך נגד מילה שלו, ולא הייתי ממליץ להיכנס למלחמה בסיטואציה כזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו