מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת מחלה לפני לידהמרינה27/10/2010
שלום!
אני עובדת במקום עבודה שהינו מקום פרטי ולא ארגון גדון או ממשלתי.
אני היום בשבוע 38 ולפני יומיים הגעתי למיון עם צירים ושוחררתי הביתה עם חופשת מחלה לשבועיים. יש בידי אישור מחלה שמחזק את ההחלטה של המיון שנרשם ע"י רופאת משפחה שלי.
במקום העבודה שלי טוענים כי אני אצטרך את השבועיים האלה או כמה שזה לא יהיה לתבוע מביטוח לאומי כי אני לא חולה בשפעת או כל מחלה אחרת אלא ממתינה ללידה ולכן אני אמורה לתבוע זאת מביטוח לאומי.
ביררתי מול ביטוח לאומי ונאמר לי כי מהםפ אני יכולה לתבוע רק חופשת לידה 14 שבועות. אני כמובן לא רוצה לתבוע את השבועיים האלה על חשבון חופשת לידה כי עוד לא ילדתי ואני רוצה לשמור לעצמי את ה-14 שבועות המלאות.
השאלה שלי היא כזו : האם מקום העבודה שלי יכול מבחינה חוקית לא להכיר בחופשת מחלה הזו או להגיש ללא הסכמתי את השבועיים האלה כתביעה לחופשת לידה מביטוח לאומי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת מחלה לפני לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין28/10/2010מרינה שלום,
מדובר על חופשת מחלה לכל דבר ועניין, וחובה על המעסיק לשלם בגינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)