מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחייה של הביטוח הלאומי לתשלוםמ.א27/10/2010
שלום רב
בתחילת חודש ספטמבר ביקרתי אצל רופא הנשים והוא מלא לי טופס לשמירת הריון ולאחר שבקרתי גם אצל רופא אורתופד שכתב המלצה לרופא הנשים שאופן העבודה שלי כרוך במאמץ גופני ופיזי ואלי להימנע ממאמץ פיזי התכופויות והרמת מסע כבד.
לאור המצב האורתופדי שלי שכבר ידוע לרופא במשך שנים רבות והיות וגילי 43 קיבלתי את הטופס לביטוח לאומי שרופא הנשים מצייו שמקום עבודתה של הנ"ל מסכן אותה ואת עוברה וצרפתי גם את המכתב מהאורתפד..
לשאלתי - התשובה של ביטוח לאומי היתה דחייה של התביעה בתענה שלא הפסקתי את עבודתי לצורך שמירת הריון כאמור בסעיף 58 לחוק.
מה אלי לעשות עכשיו האם אני צריכה לחזור לעבודה?
האם המעביד יכול לקבל אותי חזרה לעבודה על סמך המכתב מביטוח לאומי?
מי אמור לשלם לי עבור כל התקופה שישבתי בבית כמעט חודשיים?
האם יש אפשרות לפדות את כל ימי המחלה שעומדים לרשותי על מנת לקבל תשלום מהמעביד על התקופה הנ"ל בתנאי שרופא הנשים נותן לי אישור מחלה על כל התקופה הנ"ל?
אודה לך מאוד על התשובה אני פשוט עובדת עצות אני אמורה ללדת עוד חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחייה של הביטוח הלאומי לתשלום - תגובה
עו``ד חן שטיין28/10/2010שלום לך,
שאלתך מורכבת מידי למענה בפורום, ויש צורך בפגישת ייעוץ ספציפית, אולם באופן כללי אציין כי יש ביכולתך לנסות ולהילחם, באמצעות עו"ד, בהחלטת המוסד לביטוח לאומי, ואם לא - קיימים פתרונות נוספים כפי שציינת, ויש לבחון כל אחד לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)