מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שואלת שוב-אולי דילגו בטעות...Lיצן קטן אחד28/10/2010
שלום רב!
ידוע לי שלאחר תום חופשת הלידה אני זכאית ל"שעת הנקה" במשך 4 חודשים-לצאת שעה יותר מוקדם.
העניין הוא שאני עובדת בעבודה שאין לי שעת סיום מוגדרת (עובדת בבנק,לפי מכסה שבועית של לפחות 39 ש"ש),-כלומר אני יכולה לסיים ב-15:00, 15:30, או אפילו יותר מאוחר.
במקרה כזה-איך אני יכולה לדעת מהי השעה שבה אוכל ואצטרך לצאת מהעבודה?
והאם שעת ההנקה תופסת גם בימים קצרים,כמו ימי שישי,וערבי חגים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב-אולי דילגו בטעות... - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו29/10/2010שעת הנקה ניתנת רק לעובדת אשר עובדת משרה מלאה, היות ואינך עובדת משרה מלאה, אינך זכאית לשעת הנקה, אלא אם הנך תחת הסכם קיבוצי האומר אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ותיקון
Lיצן קטן אחד29/10/2010המשרה שלי כן מוגדרת כמשרה מלאה..פשוט בהסכם העבודה מסוכם כי שבוע עבודה הינו של 39 ש"ש.בתלוש שלי מופיע בבירור כי מדובר במשרה מלאה.
האם במקרה כזה צריך לבדוק ספציפית עם המעביד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ותיקון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו30/10/2010משרה מלאה על פי חוק הינה 43 ש"ש ו - 186 שעות בחודש.
במקומות עבודה בהם קיים הסכם קיבוצי, לעיתים היקף המשרה המלאה הינו פחות יותר מהחוק.
אכן, עליך לבדוק אם מעסיקך האם 39 ש"ש הינם מוגדרים כמשרה מלאה המזכה בפחות שעת עבודה במשך 7 חודשים מיום הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שעת הנקה
Lיצן קטן אחד30/10/2010אינה רק לתקופה של 4 חודשים מהחזרה מחופשת הלידה?(כתבת 7 חודשים)
אגב-האם זה צריך לשנות אם אני אכן מניקה או לא, או שזה כלל גורף לכל הנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שעת הנקה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו02/11/2010אכן, כתבתי 7 חודשים מיום הלידה, ולא מיום החזרה לעבודה. הווה אומר מיום חזרתך נותרו לך 4 חודשים.
שעת ההנקה הינה גורפת לכל הנשים שחזרו מחופשת לידה לאחר הולדת ילדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)