ותק בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ותק בעבודה
    רומי
    04/11/2010

שלום התחלתי לעבוד בפברואר 2007 וכאשר ילדתי בסוף ספטמבר 2008 יצאתי לחופשת לידה ואחר כך לחל"ת באישור המנהלים עד נובמבר 2009 (חזרתי לעבוד בנובמבר) ומאז בתלוש המשכורת הותק שלי שונה מתחילת עבודה פברואר 2007 לנובמבר 2009 האם זה חוקי? כאשר ביקשתי לשנות את התאריך לתאריך קודם נאמר לי "שהייתי בחופש כמעט שנה וכשחזרתי הוותק שלי לא ממשיך הוא פשוט מתחיל מחדש זה החוק". ???? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ותק בעבודה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

רומי
    04/11/2010

שידוע לי שבתקופה של חל"ת הותק מוקפא אך האם לגיתימי לשנות בתלוש את תאריך הותק ובכך להיתעלם מהתקופה הקודמת עד סוף חופשת הלידה? תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ותק בעבודה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    07/11/2010

היות ויצאת לחל"ת באישור, הוותק לא אמור להשתנות, ועל המעסיק לציין את הוותק החל מ - 2/07, היות ובמועד בו יצאת לחופשה לא הסתיימו יחסיעובד ומעביד, אלא הוקפאו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו