מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפחתת היקף משרהדנה07/11/2010
שלום,
אני עובדת כסייעת בבית ספר בכיתה לחינוך מיוחד כשהמעסיק שלי הוא העירייה. בשנת הלימודים הנוכחית התחלתי לעבוד בבית ספר חדש מכיוון שבבית ספר הקודם הילדים סיימו את לימודיהם ועברו לתיכון אך יחד עם זאת את ההעברה ביקשתי לעשות לבית ספר הספציפי הנוכחי. בחופש הגדול,בבד בבד או ימים ספורים אחרי גילוי ההריון שלי, אמרו לי בכח אדם שאעבוד השנה פחות שעות שבועיות (30 שעות במקום 33 שעות בשנה שעברה - הם מגדירים זאת בתלוש כ-90% משררה במקום 96% משרה). אמרתי להם שהייתי רוצה יותר שעות אך נאמר לי שזה לא מאושר ולא אפשרי. באותו זמן עדיין לא רציתי לשתף אף אחד בהריוני ולא אמרתי כלום בנושא. את המשכורת הראשונה על חודש ספטמבר קיבלתי משום מה על פי 96% משרה (אולי בטעות וגם חשבתי לתומי שאולי הם החליטו להשאיר לי את זה כך) אך היום קיבלתי תלוש משכורת על חודש אוקטובר כבר לפי 90% משרה כמובן עם שכר יותר נמוך. יחד עם תלוש השכר על אוקטובר קיבלתי עותק מכתב שאומר שהחל מיום 1.9.10 היקף משרתי השתנה ושעל מחלקת השכר לשלם את משכורתי בהתאם. יצויין כי לפני חודש בדיוק הודעתי לכח האדם על הריוני (אגב, היום אני בחודש חמישי). שאלתי היא מה עלי לעשות כעת? האם במקרה שלי מותר להם לפי החוק להפחית את היקף המשרה? העניין הוא כפי שציינתי, שכשאמרו לי בעל פה על כך בחופש הגדול לא אמרתי כלום על ההריון - האם זה רלוונטי? אם אסור להם להפחית, האם עלי לעדכן אותם שוב על הריוני ולדרוש את המגיע לי?
תודה רבה! ומתנצלת על אורך השאלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת היקף משרה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/11/2010דנה שלום,
המקרה מורכב וספציפי מידי למענה כללי, אלא בפגישת ייעוץ מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)