חישוב מענק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב מענק
    אוקסנה יופרוב
    09/11/2010

עים אני עובדת כי שכירה וגם יש לי עסק מישלי איך אני מיקבלת מענק לידה איך לחשב את זה
    9053

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב מענק

הוספת תגובה

• חישוב מענק - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    09/11/2010

אוקסנה שלום,

מי שהיא גם עובדת שכירה וגם עובדת עצמאית - דמי הלידה ישולמו לה על פי שתי ההכנסות (כשהמקסימום הינו עד לסכום של 1,345.67 ש"ח), ובלבד שצברת בנפרד תקופת זכאות מעבודתך עצמאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענק לידה

אוקסנה יופרוב
    09/11/2010

פתחתי עסק רק ב-04.10.10 העים אני זקיית מעסק לקבל מענק לידה שהרווח עומד על 5000 אלף בערך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענק לידה

אוקסנה יופרוב
    09/11/2010

פתחתי עסק רק ב-04.10.10 העים אני זקיית מעסק לקבל מענק לידה שהרווח עומד על 5000 אלף בערך ואני עובדת בעוד מקום עבודה כי שכירה שמרביחה גם 5000 אלף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו