גמלת שמירת היריון רטרואקטיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמלת שמירת היריון רטרואקטיבית
    אודליה
    14/11/2010

היי ליאת,
    אשמח לקבל חוות דעתך. א
    אני עובדת במקום עבודתי מזה כ-6 שנים.
    לפני כשנתיים ילדתי את ביתי, ההריון היה כרוך באשפוז בן חודשיים ימים וחודש נוסף מנוחה בבית.
    רופא הנשים המליץ לי לקבל שמירת היריון אולם לאחר בדיקה מול הנהח"ש שלנו הוסבר לי שיש באפשרותי לנצל את ימי המחלה שלי ואין צורך ממשי בשמירה. אי לכך, ומאחר ואז לא הובאו לידיעתי כל המשמעויות הכרוכות בכך,נוצלו בעבורי כ-90 ימי מחלה בגין אותם ימים.
    עם זאת, לאחרונה מדיניות החברה בה אני עובדת שונתה וכיום הם אינם מאשרים שימוש בחסר של ימי מחלה (בניגוד למה שהונהג עד כה) ועל כן אני כיום שרויה עם ימי מחלה מעוטים במיוחד ועם ילדה קטנה שימי מחלתה עולים על ימי הצבירה שקיימים אצלי והיריון נוסף שגורר גם הוא ימי מחלה.

שאלתי-
    האם יש באפשרותי לבקש ניצול ימי שמירת היריון עבור ההיריון הקודם באופן רטרואקטיבי?
    האם ישנן אופציות אחרות שאוכל להשתמש בהן על מנת להשיב לי לפחות באופן חלקי את ימי המחלה שנוצלו בגין אותם ימים?

המון תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השאלה הופנתה לליאת אך כמובן אודה על

אודליה
    14/11/2010

התייחסות כל אחד ממנהלי הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמלת שמירת היריון רטרואקטיבית - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/11/2010

אודליה שלום,
    לא ניתן בשלב זה להחזיר את הגלגל לאחור, שכן התביעה לשמירת הריון מתיישנת תוך שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו