האם זה חוקי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה חוקי?
    א'
    14/11/2010

שלום רב, אני עובדת כ4 שנים במקום עבודה שעובד במשמרות, במשך 3 שנים המשמרות שלי מעולם לא השתנו והיו קבועות מהשעה- 6-14 כעת נכנסתי להריון ועקב ריבוי הנשים בהריון (5 בנות מתוך יחידה של 200 אנשים) החליטו שהנשים בהריון יעשו גם משמרות צהריים מהשעה-14-22 ונקבל 4 משמרות במקום 5 (מה שתמיד הייתי רגילה לעשות),מכיוון שאנחנו תופסות מקומות ישיבה במשמרת והשאר עובדים קצת יותר קשה, מיותר לציין שזוהי משמרת קשה מבחינת השעות מאחר ובשעת הערב המוקדמות אני כבר בקושי מתפקדת כי אני מאוד עייפה.
    האם זוהי הפלייה כלפיי רק בגלל שאני בהריון אני צריכה לעשות משמרות אחרות שלא עשיתי בעבר ולרדת בכמות המשמרות?
    סליחה על האורך, אשמח לתשובה.
    בכבוד רב, א'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה חוקי?

הוספת תגובה

• האם זה חוקי? - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/11/2010

שלום לך,
    על פניו, ההוראה החדשה אינה חוקית שכן משמעותה שינוי תנאים אסור בהריון, ואף כשלעצמה עלולה להוות הרעת תנאים.
    עלייך להתנגד למהלך, ואם בכך לא יהיה די - לפנות לייעוץ פרטני על מנת לדעת כיצד נכון לפעול בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו