מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר לידהאילה17/11/2010
שלום!!
רציתי בבקשה לברר איזה זכויות יש לי אם אני מתפטרת שישה חודשים לאחר שילדתי את ביתי? בחוק רשום שאם אני מתפטרת לטובת טיפול בילד אני זכאית לפיצויים השאלה היא אם אני רוצה לעזוב לעבודה אחרת אם גם יש פיצויים ואם לא מה מרווח הזמן שבו אני יכולה להתחיל בעבודה אחרת לאחר התפטרותי, או אם השעות עבודה בעבודה הנוכחית אכן לא נוחות לי לטיפול בילד ושעות אחרות כן יהיו לי טובות אם גם זה נקרא לצורך טיפול בילד. דבר שני מה הם גובה הפיצויים לעובדת בשכר לפי שעות (לא גלובלי) האם גם הוא חודש אחד לכל שנת עבודה או שזה משתנה..
אודה מאוד לכל העונים והמסייעים
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין21/11/2010אילה שלום,
לעניין התחלת עבודה במקום אחר - ככל שמדובר בתנאים משופרים אשר מסייעים לך בטיפול בילד (אפשרות להוציא אותו מהגן בזמן מסויים, למשל), הרי שתהיי זכאית לפיצויים. אין הגדרה מדוייקת מה כן ומה לא, אולם אם עובדתית יש שיפור - הרי שזה עשוי עקרונית להחשב "לצורך טיפול בילד".
עניין זה יש לבחון באופן ספציפי לשתי המשרות ותנאיהן הכלליים - זאת ניתן לעשות בפגישת ייעוץ מסודרת.
בעבודה לפי שעות יבוצע חישוב פיצויי הפיטורים בהתאם להיקף המשרה המשתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)