תנאי עבודה לאחר חל"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנאי עבודה לאחר חל"ת
    מירית
    21/11/2010

אני עובדת באותו מקום 5 שנים וחצי במשרה מלאה עד שיצאתי לחופשת לידה ולאחר מכן לחל"ת של 3 חודשים.חזרתי לעבודה באפריל האחרון למשרה חלקית לפי שעות (עם כרטיס נוכחות).עם חזרתי, על תלוש המשכורת שלי נרשם ותק שהתחיל מאפס! ועדיין לא קיבלתי השנה דמי הבראה בעוד שחברי לעבודה כן קיבלו!
    שאלותי:
    1) נכון מגיע לי דמי הבראה יחסיים לחלקיות המשרה? למרות שאני נחשבת כאילו עם ותק של 7 חודשים בלבד
    2) אם יפטרו אותי עכשיו, האם מגיעים לי פיצויים של מי שעבדה 6 שנים, או 7 חודשים?? ואיך מחושבים הפיצויים
    3) אם הבוס לא בסדר, איך להציג לו בדיוק את הנתונים? האם יש אסמכתא בכתב שאוכל להראות לו?? כי אחרת הוא יתוכח איתי ויקשה עלי...

תודה מראש
    מירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנאי עבודה לאחר חל"ת

הוספת תגובה

• תנאי עבודה לאחר חל"ת - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    24/11/2010

מירית שלום,

חופשה ללא תשלום לאחר לידה, לא מסיימת את תקופת עבודתך, לכן, הנני ממליצה לך ראשית כל לדרוש שתחילת עבודתך בחברה הינה מהיום הראשון לעבודתך בה, קרי לפני כחמש וחצי שנים.

הנך זכאית לדמי הבראה, והוותק שלך שוב כלל וכלל אינו 7 חודשים!!!

עובדת לאחר לידה זכאית לחופשה ללא תשלום, שאינה מביאה לסיום יחסי עובד ומעביד, לכן, חזרתך לעבודה, גם אם במתכונת שונה, לא מביאה לבטלות התקופה הקודמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו