מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים בהריון???אמא23/11/2010
התחלתי מס' ראיונות במקום עבודה ציבורי שלקחו כ- 5 חודשים כמעט.
עד שזימנו אותי מראיון לראיון לקח זמן.
ב 2 ראיונות הראשונים לא ידעתי שאני בהריון וגיליתי כשנכנסתי לחודש 3.
בחודש 4 התקשרתי לספר שאני בהריון בעודי ממתינה לראיון אחרון ו"מכריע".
ביקשתי להתראיין בכל זאת וכך היה. עכשיו אני ממתינה לתשובה.
אם אתקבל לעבודה אהיה כמעט בחודש 6.
שאלתי היא האם ניתן לפטר אותי בזמן ההריון?
ידוע לי ש 45 יום אחרי חופשת לידה ניתן לפטר, אך ברצוני לדעת האם בתקופת ההריון זה גם אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בהריון??? - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו24/11/2010ניתן לפטר עובדת בהריון שלא צברה וותק של 6 חודשים. אך, במידה והפיטורים הנם בשל ההריון, אזי פיטוריך יעשו בניגוד לחוק שוויון הזדמנויות בעבודה.
שאלתי היא - מדוע הצטרת לבקש שיראיינו אותך למרות היותך בהריון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה.
אמא24/11/2010אני מאוד רוצה את המשרה וכל תהליך הראיונות נמשך זמן די רב מדובר בגוף גדול.
וביקשתי בכל זאת להתראיין כדי לקבל הזדמנות כשווה בין שווים שיוכלו להתרשם ממני.
(הראיונות הראשונים היו מול הבוס הישיר והראיון האחרון מול הבוס שלו) ככה שלמיטב הבנתי מאוד התרשמו ממני, וכעת אני ממתינה לתשובה ורוצה לדעת מה קורה במידה ולא אהיה מספיק טובה מבחינה מקצועית וירצו לפטר אותי, כי אני עוזבת מקום עבודה של 8 שנים. ואנ יודעת שבאם יפטרו אותי לפני צאתי לחופשת לידה איבדתי את זכויותיי לקבלת דמי חופשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה. - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו24/11/2010על פי הניסיון בנושאים האלה - מקווה שתתקבלי.
יכולים לפטרך עד חצי שנה במקום העבודה, ואין רלונטיות לגיל ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמא24/11/2010גם אני מקווה שאתקבל. יודעת שעשיתי רושם ממש טוב. אז הסיכויים שלי די טובים. נקווה לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)