מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי לידהפאני02/12/2007
שלום.
אני בהריון שבוע 23 , רציתי לדעת:
אני עובדת כיום 9 חודש ורוצה להתפטר עקב הרעה בתנאים, לפני עבודה זו חתמתי אבטלה 4 חודשים, 100 ימים
1. האם אני זכאית לדמי לידה מלאים 14 שבועות?
2. לפני אבטלה עבדתי 3 שנים רצוף, האם במידה ואבטלה לא נחשב, האם תלושים של עבודת 3 השנים יעזרו לי לקבלת דמי הלידה?
3. משכורת שלי נעה בין 3000-3200 , איך מחושבים הדמי לידה?
תודה אודה לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי לידה
עו"ד זיוה אופק10/12/2007חוק המוסד לביטוח לאומי קובע כי זכאית לחופשת לידה מי ששולם בעבורה ביטוח לאומי בעד 10 חודשים מתוך 14 החודשים שקדמו לתחילת חופשת הלידה או בעד 15 חודשים מתוך 22 החודשים שקדמו לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פאני11/12/2007כלומר אני זכאית למלא 14 שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשאלה שניה
פאני17/12/2007תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורים לאחר חזרה לעבודה
לימור17/12/2007אחרי איזה תקופה המעביד יכולה לפטר? אחרי שחזרתי לעבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורין לאחר חזרה לעבודה
עו"ד אילן קמינצקי17/12/2007איסור הפיטורין לאחר החזרה מחופשת לידה הינו 60 יום + הודעה מוקדמת (בהתאם לוותק בעבודה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדמי לידה מחכה למענה!
פאני18/12/2007מדברייך אי מבינה שאני זכאית ל-14 שבועות מלאים של דמי לידה.
אודה לתשובתך, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מחכה לתשובה מיום -18.12.07
פאני25/12/2007אשמח באם תענה לשאלתי מיום 18.12.07 .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)