מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ימי מחלה בהריוןשרית25/11/2010
שלום,
אני בת 28, נשואה, בהריון חודש 7- הריון ראשון שלי.
בגלל חשד לרעלת הריון הייתי במחלה כשבועיים וחצי ולאחר הורדת החשד (שתוצאות כל הבדיקות יצאו בסדר) הרופא נתן לי עוד שבוע מחלה בגלל שהייתה בעיה בגודל העובר והוא רצה עוד כמה בדיקות.
כל הבדיקות יצאו בסדר ואני חוזרת לעבודה.
מכסת ימי המחלה שלי בתשלום מהעבודה נגמרו כך כל ימי המחלה הנ"ל- 3 וחצי שבועות הם ללא תשלום.
(אני זכאית ל18 ימים בשנה, ובגלל ניתוח הוצאת כיס מרה שעשיתי-מחלה של 30 יום נגמרו לי כל מכסת הימים)
ככה שיוצא שהחודש לא אקבל כלל שכר.
פניתי לביטוח לאומי והם אמרו לי שאבטחת הכנסה זכאים רק לאחר חודשיים בבית ושמירת הריון לאחר חודש מחלה.
שמירת הריון אין לי.
אני שירתתי 7 שנים בחיל האויר ומאז השיחרור אני עובדת באות והמקום, כל חיי דאגתי לשלם את כל חובותיי ובחיים לא היה לי חודש ללא שכר.
והחודש כאמור לא אקבל שכר.
אין שום אפשרות להגנה על השכר שלי? מה אני עושה?
בגלל המצב הבריאותי כפו עלי את חופשת המחלה (אפילו ציינתי בפני הרופא שאין לי ימי מחלה בתשלום ואני לא יקבל שכר על הימים האלו, אך הוא אמר שאני צריכה להיות בפיקוח - זה היה בזמן של החשד לרעלת הריון) וכאמור שמירת הריון היא רק מ30 ימים.
בברכה,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי מחלה בהריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין29/11/2010שרית שלום,
אכן ציירת נכון את תמונת המצב.
זהו החוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)