מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תפקידניני26/11/2010
אני עובדת כ-5 שנים במשרת שיווק כמנהלת מכירות ומנהלת כ-2 אנשי מכירות. לפני כחודשיים ילדתי והיות והודעתי למעסיק שלי שברצוני להאריך את החופשה בחודשיים נוספים הוא החליט לגייס מישהי במקומי.אם זאת הוא הודיע לי כי הוא רוצה שהמשיך לעבוד בחברה אך בתפקיד מכירתי נטו ולא ניהולי ואף הציע לי
"שיפור בתנאים" משרתי תהפוך למשרה מקוצרת ושכר הבסיס שלי ירד בכ-1000 ש"ח לעומת זאת העמלות שלי יעלו בחצי(רוב השכר שלי בנוי על עמלות" ואוכל לעבוד הן מהמשרד והן מהבית וזאת בכפוף לכך שאת החודשיים שרציתי להוסיף לחופשת הלידה לא אקח אלא העבוד מהבית במקביל לטיפול בילד(לציין שבמשתי הקודמת הרוחתי עמלות גם על המכירות של הכפופים לי). ידוע לי שאם החליט לא המשיך לעבוד איתו אני יכולה להתפטר בדין מפוטר שכן הוא מחויב להחזיר אותי למשרת הניהול לפחות ל-60 יום מאידך הצעתו יכולה להיות לי טובה אך אולי בפועל אחרי ניסיון אגלה שטעיתי. אם כך יהיה הדבר האם אוכל להתפטר בדין מפוטר לאחר שהסכמתי לשינוי? במידה ואסכים לשינוי בתפקיד ובהיקף האם ניתן לקבל את הפיצויים ?
אודה לך על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תפקיד - תגובה
עו``ד ליאת שטיין29/11/2010שלום לך,
גם לאחר שינוי, ובכל שלב עד למלאת 9 חודשים ללידה, הרי שתוכלי להתפטר לצורך טיפול בילד.
הסיכון הוא כי ייתכן ובמועד זה יטען המעסיק כי ההתפטרות לא נבעה מהעילה של טיפול בילד, וכי אינך זכאית לפיצויים עקב כך, ואז יהיה צורך בניהול הליך נגדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)