מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהמיטל26/11/2010
שלום רב,
שמי מיטל ואני כרגע בנהריון חודש 8 עבדתי 10 חודשיים בעבודה שהיו מרוציים ממני מאוד ברגע שהודעתי למעסיקתי בחודש 2 שאני בהריון כי ההיתי אמורה לעשות בדיקות בבוקר ולא רציתי שהיא תחשוד שמשהו לא בסדר כי במקום עבודתי יש בעיה שאת בהריון אז כשהבאתי לה את מסמך ההריון היא זרקה אותו על הרצפה ואמרה "אני לא ראיתי ולא שמעתי שאת בהריון" התחלתי לבכות ומאז התחיל ה"סרט" איתה אני יקצר בסיפור ויאמר שלטחר פניתי למשרד הת"מת היא גם פנתה היא קיבלה סירוב רציני ולמרות הסירוב היא עדיין לא החזירה אותי היא משלמת לי משכורת כמה שבא לה כול חודש פעם 2200 פעם 2500 וזה למרות שהרווחתי בין 3500 ל4000 משכורת שלא נדבר על עודמת הנפש שנעשתה לי היא העלילה עלי עלילות שאת לא מבינה שפגע בי נפשית וכל זה למרות שאת עבודתי עצלה עשיתי על הצד הטוב שביותר ויש לי מכתבי המלצה מפה ועד הודעה חדשה אני ייצין שמעולם היא לא הפרישה לי פנסייה ובקיצור צוחקת עלי ועל הת"מת כמו שצריך השבוע הגיעה לי מכתב מבית משפט שאומר שהיא מערערת על החלטת הת"מת ותובעת אותם ואותי אותם על הסירוב ואותי שאני יחזיר לה את המשכורות שהיא שילמה לי
אני כמובן התייעצתי עים עורך דין מהתחלה והוא אמר לי שהוא רוצה לתבוע אותה רק אחרי הלידה ב"ה כדי שאני לא יפסיד את הזכויות שלי היה לי קשה עם ההחלטה שלו אבל אני ממתינה בסבלנות מה שהיה קשה לי מאוד כי הרי היא הקדימה אותי כאילו אני יודעת שזה לא קשור לתביעה שלי מה דעתך? מה זה העירעור הזה ומנסיונך האים קל לקבל את הערעור בבית משפט בבקשה עני לי בהקדם אני נורא לחוצה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו28/11/2010מיטל,
אין את אמורה לספוג את שאת מתארת!!!
מעסיקתך מחויבת לשלם את שכרך כפי שהיה טרם הודעתך על הריונך, ויש לפנות אליה בכתב במיידית על מנת שתפסיק את התנהלותה והתנהגותה כלפיך וכן לדרוש את כל השכר שאת אמורה לקבל.
אי קבלת השכר מהווה פגיעה בתשלום דמי הלידה מביטוח הלאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)