אבטלה והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבטלה והריון
    keren
    28/11/2010

שלום,

כרגע אני עובדת במסגרת חינוכית בה בכל חופשת קיץ אני "מפוטרת" לתקופת החופש הגדול, וחוזרת לעבוד ב 1.9. בתקופת הקיץ אני זכאית לדמי אבטלה מביטוח לאומי. שאלתי היא, אם אני בהריון בתקופת הקיץ האם בכל זאת אהיה זכאית לדמי האבטלה שמגיעים לי ממילא? (האם ההריון מונע קבלת דמי אבטלה?)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבטלה והריון

הוספת תגובה

• אבטלה והריון - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    28/11/2010

היות וחל איסור לפטרך, על מקום העבודה לבקש היתר לפיטוריך. היה ולא - לא תזכי בדמי אבטלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אבטלה והריון

dori
    28/11/2010

אם כך, מה עליי לעשות אם מקום העבודה מפטר אותי בדרך הרגילה ולא מבקש היתר מיוחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אבטלה והריון - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    28/11/2010

להגיש תביעה כנגד מקום העבודה,היות ופועל הוא בניגוד לחוק עבודת נשים ואפשר גם להויף בניגוד לחוק שוויון הזדמנויות בעבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו