מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון ודמי לידהאלמונית28/11/2010
שלום רב,
יש לי מספר שאלות חשובות אודה לתשובתכם :
אני בשבוע 36 בתאריך ה9/11/10 קיבלתי שמירת היריון מהרופא שלי , מתי עליי להגיש את הטפסים לביטוח לאומי ?
כמו כן אני עובדת בשני משרות במקביל באחת עבדתי כתשעה חודשים במשרה חלקית עם משכורת נמוכה וובמשרה השנייה התחלתי לעבוד לפני חודשיים במשרה מלאה עם משכורת גבוהה יותר
איך יחושבו לי דמי הלידה אם בכלל מגיעים לי?
במשרה הראשונה יש לי 15 ימי מחלה האם לנצל אותם בנתיים?
אם עבדתי רק תשעה חודשים בגלל שיצאתי לשמירה האם מגיעים דמי לידה?
האם יתחשבו במשרה האחרונה עם המשכרות הגבוהה יותר מבחינת דמי לידה ? ובמידה אם בכלל מגיעים לי .
כי הרי המעסיק לא יוציא לי תלוש כי לא עבדתי החודש .
לתשובתכם אודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון ודמי לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין29/11/2010אסנת שלום,
שאלותייך רבות וספציפיות מאוד, ומטבע הדברים לא ניתן להשיב עליהן באופן מקצועי מלא על גבי הפורום.
על מנת לקבל תשובות מלאות לשאלותייך, עלייך לקבוע פגישת ייעוץ פרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו'ד ליאת שטיין
אלמונית30/11/2010שלום ליאת ,
אני מבינה שלא תוכלי לענות לי על שאלותיי בצורה המדויקת והספציפית אבל כמו שכתבתי , אני בשמירה ואינני יכולה לקבוע פגישות ולהגיע ,
לכן אשמח אם תעני לי אף באופן כללי שאוכל לקבל תמונה יותר ברורה למצבי
בתודה אוסנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)