חזרה מחופשת לידה - מה מגיע ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה מחופשת לידה - מה מגיע ?
    נטלי
    02/12/2010

שלום .
    שאלתי היא כזו : אני עובדת בחברה מעל לעשר שנים , וכרגע נמצאת בחופשת לידה ברצוני לדעת במידה ואני מחליטה לעזוב במקום לחזור בתום חופשת הלידה האם אני זכאית לפיצוים מלאים כמו במקרה שפוטרתי ? שאלה נוספת , במידה ואני חוזרת האם החברה רשאית לשנות לי את החוזה ותנאי העסקה שלי ?

אודה על תשובתכם המיהרה

נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה מחופשת לידה - מה מגיע ? - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    05/12/2010

נטלי שלום,
    ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים.
    בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
    דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.
    אם תחליטי לשוב - בתקופה בת את מוגנת (60 ימים מחזרתך לעבודתך) חל איסור לשנות את תנאי העסקתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לאחר חופשת לידה - מה מגיע

נטלי
    06/12/2010

ליאת שלום ....אם חלה הרעה בתנאי העסקתי לאחר חופשת לידה, האם יש אפשרות לבקשה לפיטורין מהחברה או לחילופין שאני אתפטר ואקבל את כל הזכויות המגיעות לי בחוק, כולל פיצויים וכולל חתימה בלישכת עבודה? .אני שואלת את כול זה מאחר ומקום העבודה (רשת קימונעאית) נסגרה ובאזור הגאוגרפי שבו אני עובדת אין עוד סניף , לכן אין להם לאן להעביר אותי,רק להציע לי אולי תפקיד שהוא לא ניהולי עם שכר של מנהל האם זה מותר ?

תודה מראש

נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לאחר חופשת לידה - מה מגיע - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    08/12/2010

נטלי שלום,
    יש מגוון אפשרויות אותן ניתן לבחון, אך זאת ניתן לעשות במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת על מנת להתאימן למצב הספציפי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו