מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעת תנאים בזמן הריוןקרן05/12/2010
אני עובדת כיום באותה עבודה זו שנה שניה. אופו ההתנהלות בעבודתי הוא כזה שאין לי אפשרות לקבל פציינטים באופן פרטי ולכן מופנים אליי מציינטים החל מחודש ספטמבר. שנה שעברה היו לי מתחילת ספטמבר ועד דצמבר כעשרה פצינטים, אולם השנה הגענו לדצמבר כאשר הופנו אליי חמישה פציינטים בלבד! וכאשר כל עמיתיי לעבודה עברו את העשרה פציינטים. המנהל שלי, טוען כי זהו צרוף מיקרים וכל הזמן דוחה אותי בטענה שבקרוב ישלח אליי עוד פציינטים. חשוב לציין כי אני צפויה ללדת בתחילת מרץ, ולכן הסיכוי שעוד יופנו אליי הוא מאד! קטן, ולא אפקטיבי, לעבודה של בקרושי שלושה חודשים.
האם יש מישהו שיכול להגיד לי האם זהו מהלך חוקי של המנהל שלי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעת תנאים בזמן הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין06/12/2010קרן שלום,
לא ברורה מתכונת העסקתך (פרילאנס? שכירה?).
מכל מקום, על מנת לבחון את חוקיות המהלך, וכדי לפעול לשנותו, יש צורך בפגישת ייעוץ מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)