מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבירת ימי חופשה בחופשת לידהלינור09/12/2010
התחלתי לעבוד אצל המעסיק ב 20/4/2009 יצאתי לחופשת לידה ב 4/5/2010
חזרתי מחופשת לידה ב 5/9/2010 (אחרי 4 חודשים). האם אני זכאית לצבור ימי חופשה בזמן שהייתי בחופשת לידה.
המעסיק טוען כי עליי לעבוד 200 ימים בשנה (בשנת 2010 מינואר עד סוף דצמבר).
האם הכוונה ל200 ימים בשנת מס מינואר עד סןף דצמבר או שנת עבודה של עובד (שנת העבודה שלי מתחילה כל אפריל)
והאם בתוך ה 200 ימים סופרים גם את חופשת הלידה עצמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבירת ימי חופשה בחופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/12/2010לינור שלום,
התשובה לשאלתך בעייתית ומורכבת, אולם אנסה להשיב בפשטות:
ימי החופשה הם פונקציה של מספר ימי העבודה בפועל במשך שנת העבודה. לפיכך, לא נספרת ההעדרות בחופשת הלידה לקביעת הזכאות לחופשה, ונדרשת עבודה בפועל 200 ימים לפחות לצורך הזכאות. יחד עם זאת, ניצול ימי חופשה שקולים לעבודה, ולכן אין תשובה חד משמעית.
חשוב להזכיר, כי מכל מקום מדובר במספר ימים בודדים (כשלושה ימים), ואינני משוכנעת כי הדבר מצדיק מלחמה, ככל שזה עומד בפני עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימי חופשה
לינור09/12/2010לגבי צבירת ימי חופשה התשובה אינה ברורה לי מה הכוונה לשנת עבודה
האם הכוונה ל200 ימים בשנת מס מינואר עד סןף דצמבר או שנת עבודה של עובד (שנת העבודה שלי מתחילה כל אפריל) ? על כך הויכוח עם המעביד!
ואם אין 200 ימים איך בכל זאת מחשבים את הזכאות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימי חופשה - תגובה
עו``ד חן שטיין13/12/2010לינור שלום,
שנה היא שנה קלנדארית ולא שנת עבודה.
אם אין 200 ימים - יש נוסחא מדוייקת לחישוב הזכאות בחוק, אך אין זכאות לצבירת ימי החופשה בזמן חופשת הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)