שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מור
    09/12/2010

שלום ותודה על המענה מראש.

ברצוני לדעת, אני מרגישה מאוד לא טוב בהריון הנוכחי חולשה , תחושות עילפון, לחץ דם נמוך הקאות וכדומה קשה לי נורא לתפקד בעבודה ובכלל בבית, הרופא נשים שלי טוען שזאת לא מחלה והוא לא מספק לי ימי מחלה ....חודש שעבר לא הגעתי כמעט חודש וחצי לעבודה ולכל הימים סיפקתי ימי מחלה מהרופא משפחה למרות שחלקם לא חוסו כי לא הייתה לי את המכסה ז"א רק 15 יום התקבלו מתוך חודש וחצי של חסרון ...המשכורת הייתה נמוכה מאוד אבל זה לא מה שהפריע לי כי אני יודעת שאין מה לעשות בנדון.

העבודה שלי יודעת שאני בהריון והמצב שלי הגופני לא טוב.

שאלתי היא כזאת: אם אני ייעדר מעכשיו חודש נוסף מהעבודה מה האופציות שיש לעבודה כנגדי, מה החסרונות , האם הם יכולים לפטר אותי על סמך זה שאני לא מגיעה ולא ממציאה להם ימי מחלה או שמירת הריון אלא רק עם הודעה שאני לא מרגישה טוב ואני לא מגיעה.

תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דילגתם עליי..לא קיבלתי תשובה לשאלתי

מורן
    13/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    13/12/2010

מורן שלום,
    לא ניתן להעדר ללא אישורים רפואיים, שכן הדבר עלול להחשב לזניחת מקום העבודה. גם אם אין לך עוד ימי מחלה צבורים, אין זה פוטר מהצגת ימי מחלה ברי תוקף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו