מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצויים ודמי הבראהדנה10/12/2010
שלום,
עבדתי במקום מסויים כשנה וארבע חודשים, ואז ילדתי. לאחר 4 וחצי חודשים שקלתי לחזור, שבוע לפני התאריך המיועד, קבילתי הצעת עבודה טובה יותר עם מעט שעות עבודה וחלקן מהבית (25 שעות שבועיות) זה פחות שעות ממה שהמקום הישן יכל להציע לי. לא אמרתי להם שמצאתי עבודה חדשה, רק שאני לא חוזרת כי אני רוצה להיות עם הילד בבית. הם קיבלו בהבנה. עכשיו חושיים וחצי אחרי, אני רואה שטוב לי במקום החדש ואין סיכוי שאני אחזור למקום הישן (יותר שעות בפחות כסף). האם מגיע לי פיצויי פיטורים עקב החלפת מקום עבודה עם תנאים יותר נוחים לגידול וטיפול בילד? עד מתי אני יכולה לדרוש אותם מרגע הלידה? כאמור ילדתי לפני שבעה חודשים.
בנוסף במשך כל הזמן שעבדתי שם לא קיבלתי דמי הבראה. האם אני זכאית במי הבראה גם ע"ח חופשת הלידה?
זה מקום פרטי וקצת בעייתי (בוס שלא משחרר כסף) למרות שזה על פי חוק.
לא בא שהוא ימשוך אותי עכשיו. אני צריכה את הכסף.
איך אני אמורה לבקש? בכתב? ובמי אני יכולה להיעזר על מנת לקדם את העניין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה
דנה10/12/2010חופשת הלידה בתשלום הסתיימה ב-8.8.2010.
הייתי אמורה לחזור לעבוד ב-1.10.2010.
וכשבוע לפני אמרתי להן שאני לא חוזרת ב-22.9.2010
כיום (09.12.10) אני מוציאה להם מכתב התפטרות מה התאריך שאני מציינת כיום סיום עבודתי בחברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה - תגובה
עו``ד חן שטיין13/12/2010ראי תשובתי הקודמת.
הייתי מציע לך להמתין עם המכתב על מנת להימנע מטעויות שיהיה קשה לתקן אח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצויים ודמי הבראה - תגובה
עו``ד חן שטיין13/12/2010שלום לך,
עקרונית על פי חוק, הרי שאת זכאית לפיצויי הפיטורים ולהבראה (בכפוף להתיישנות).
בפגישת ייעוץ מסודרת תוכלי לקבל ייעוץ כיצד להתנהל בעניין בצורה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)