חזרה לתפקיד לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לתפקיד לאחר חופשת לידה
    גילה
    10/12/2010

אני גננת ועומדת לצאת לחופשת לידה. ידוע לי על פי חוק שאיני חייבת למעסיקי הודעה מוקדמת מתי אני מתכוונת לחזור מהחופשה. מצב זה יוצר אצלם בעיה כיוון שאיני יודעת אם אפתח את השנה בגן שנה הבאה או אחוזר רק בהמשך השנה. במידה ואחליט לא לחזור בתחילת השנה אלא רק בהמשכה ( אחרי נניח חצי שנה או יותר של חופשה ) האם חייבים להחזיר אותו לאותו תפקיד בדיוק ( גננת בוקר מובילה ) או שיכולים להחזיר אותי לתפקיד קצת פחות טוב כמו גננת צהרון . אם התשלום זהה בשני התפקידים ורק השעות למשל שונות זה אפשרי ? מבחינת זכויותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ותוספת

לילך
    12/12/2010

זה שכל שנה נחתם עימי חוזה שנתי-ספטמבר עד אוגוסט לשנת הלימודים הקרובה משנה משהו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לתפקיד לאחר חופשת לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    13/12/2010

לילך שלום,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד ושעות העבודה, משך 60 ימים מיום חזרתך (יש לבחון בכל מקרה האם שינוי כלשהו מהווה הרעה לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו