תוספת של משמרת ערב חל"ד + חל"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת של משמרת ערב חל"ד + חל"ת
    אימקה
    11/12/2010

שלום רב,
    אני עובדת באחת היחידות באוניברסיטה כשנתיים, כרגע עדיין בחל"ת אחרי לידה. חודש לפני החזרה לעבודה מנהלת היחידה הודיעה לי שמעבירים אותי למדור אחר שעובד עם קהל.
    עכשיו שבועיים לפני היציאה לעבודה היא מסרה לי שאני צריכה לתת משמרת ערב אחת כי התפקיד שלי לפי הגדרה כולל בתוכו משמרות ( וגם האמת לפי המכרז שבו זכיתי). חשוב לציין שעד הלידה במדור בו עבדתי כשנה וחצי לא עשיתי משמרות ערב, כי זאת הייתה מחלקה פנימית. ראש מדור (החדש) נותנת לי כ2-3 חודשים עד שאני אתארגן בתנאי שאני אכתוב למנהלת התחייבות בכתב שאחרי התקופה הזאת אני אתן משמרת ערב 1 בשבוע או שאני מתחילה מיד במשמרות ערב וזהו.
    השאלות שלי הן:
    1. האם זה בסדר לדרוש ממני משמרות ערב מיד עם חזרתי לעבודה אם לוקחים בחשבון שהדבר כלול בהגדרת התפקיד,אך זה לא משהו שעשיתי לפני הלידה?
    2. . האם זה חוקי שהמנהלת מבקשת ממני התחייבות בכתב בנוגע למשמרות ערב בעתיד?
    3. האם אלה הרעת תנאים? אני כבר חושבת להתפטר, אבל לא הודעתי חודש לפני סיום חל"ת.

זה נשמע לי כמו אוליטמטום, כאילו מחפשים איך לפטר אותי כי אני אמרתי במפורש לראש מדור החדש שאני לא יכולה לעשות משמרות ערב (אני מניקה וכו').

מחכה לתשובתכם בקוצר רוח.
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש עידכון - אודה על התגובה

אימקה
    12/12/2010

הודעתי למנהלת שאני לא יכולה לעשות ערב - היא ביקשה שאני אכתוב לה מכתב התפטרות. האם לא היא זאת שצריכה לפטר אותי?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת של משמרת ערב חל"ד + חל"ת - תגובה

עו``ד חן שטיין
    13/12/2010

אימקה שלום,
    בכל מקרה אל תכתבי כעת מכתב התפטרות - זה ייפגע בזכויותייך.
    נראה כי ההתנייה החדשה למשמרות ערב בעייתית, וייתכן אף כי אינה חוקית בנסיבות. מומלץ לפנות לייצוג טרם נקיטת כל פעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו