מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תנאים לאחר חזרה מחופשת לידהמישהי12/12/2010
שלום רב
ילדתי ב26.1.2010 לפני הלידה עבדתי כ-10 שעות כאשר היה ברור למעביד שלי שאני חוזרת למשרת אם שתהיה משהו כמו 7-8 שעות
בסיכום (טלפוני) שנעשה עם המעביד כשאני בחופשת הלידה שלי סוכם כי אשוב ל7 שעות עבודה כשפבועל זה מה שנתתי אך לא אחת קרה שעבדתי מהבית בגלל אופי התפקיד
כיום כשלושה חודשים לאחר חזרתי הודיע לי מעבידי שעלי לתת 8 שעות עבודה וזאת מעבר למה שאני עושה מהבית. הדגיש שעי לנכוח במשרד 8 שעות!
בשיחתי עמו שאגב היתה שיחת משוב בה הוא הביע חוסר שביעות רצון מתפקידי נדהמתי ולא ידעתי כ"כ מה לומר הוא אמר שאני אסדר את זה ושרק בי ואר זה ייאכף אמרתי שינואר זה בעייתי כי בעלי נוסע המון לחול בחודש זה ולא הסכמתי וגם לא ה בעתי מחאה
שאלתי האם הדבר מקנה לי עילה להתפטר ולקבל פיצויי פיטורין
אציין שהארכתי את חופשת הלידה שלי והייתי בבית עם בתי 7 חודשים בהסכמת מעבידי
אודה על תשבותך בדחיפות שכן עלי לכלכל צעדי ואיני רוצ ה לאבד את פיצויי הפיטורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תנאים לאחר חזרה מחופשת לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין13/12/2010שלום לך,
על פניו נראה כי מדובר בתנאים אשר ייתכן ויזכו בפיצויי פיטורים במידה ותתפטרי בגינם. מובן שיש צורך בקביעת פגישת ייעוץ מסודרת על מנת לקבל החלטה מושכלת בעניין, על מנת שלא לפגוע בזכות לפיצויים, וכן על מנת להבין מהי הפרוצדורה הנדרשת לצורך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)