עובדי כוח אדם הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובדי כוח אדם הריון
    אינה קאן
    13/12/2010

אני מועסקת בחברת תרופות גדולה דרך חברת כוח אדם (מיקור חוץ). החוזה שלי מוגדר לשנה. בתחילת העבודה נאמר לי שלאחר שנה יחפשו לי משרה חדשה. כעת אני בהריון ואמורה ללדת מספר חודשים לאחר סיום החוזה. מותר לפטר עובדת בהריון בתנאים אלה?

המון המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובדי כוח אדם הריון

הוספת תגובה

• עובדי כוח אדם הריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    13/12/2010

אינה שלום,
    יש לבחון את תקופת העבודה ואת החוזה, האם מדובר בתקופה קצובה, האם רצופה, האם נעשו הארכות, וכדומה - לכל קריטריון יש משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובדי כוח אדם והריון

אינה קאן
    13/12/2010

תודה על התשובה. התקופה היא שנה בדיוק. לא היו הארכות או משהו דומה. נאמר שהתפקיד ניסיוני אך כעבור שנה ינסו למצוא לי תפקיד אחר אם זה יבוטל. בחוזה כתוב בדיוק שנה. העסקה רצופה. מותר להם להפסיק את העסקתי בתנאים אלה אם אני בהריון ואמורה ללדת לאחר תום החוזה???? אני דואגת שלאור מצבי הם לא ימהרו לחפש לי תפקיד אחר...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עליי????????

אינה קאן
    14/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו