מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה לאחר חל"דLיצן קטן אחד19/12/2010
שלום רב!
ילדתי ב-07/10/2010. החל"ד (14 השבועות בתשלום) מסתיימים לי ב-13/1/2011, אולם אני אנצל עוד ימי חופשה שנשארו לי משנת 2010 כך שאני לא חוזרת מיד לעבודה.
התכנון שלי לחזור ב-01/02/2011.
השאלה שלי היא אם אני צריכה להודיע מראש על תאריך החזרה למקום העבודה?ואם כן-כמה זמן מראש?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה
Lיצן קטן אחד19/12/2010במקום עבודה שבו נותנים קביעות לעובד אחרי X זמן-(כמובן שתלוי בהאם ממליצים עליו לקביעות)-ואם לא קביעות אז הארכת חוזה בעוד מספר חודשים-
הגורם האחראי על ההמלצה לקביעות יכול לקבוע/להחליט שבשל חל"ד מאריכים את החוזה ולא מעניקים קביעות?
כלומר האם ה"תירוץ" של חופשת לידה הוא "מספק" במקרה כזה של החלטה לקביעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה - תגובה
עו``ד חן שטיין19/12/2010הדבר תלוי בהסכם, אם יש, ואם לא - הרי שהדבר לשיקול דעת המעסיק בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה לאחר חל"ד - תגובה
עו``ד חן שטיין19/12/2010שלום לך,
אין ביכולתך "להודיע", אלא לבקש, שכן מעסיק אינו מחוייב לאפשר לך את מימוש ימי החופשה שלזכותך, ואת תלויה באישורו לצורך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לכך
Lיצן קטן אחד20/12/2010שמימוש ימי החופשה כבר אושר לי..
השאלה שלי היא אם בכל מקרה חובה עלי ליידע את המעסיק מתי אני חוזרת לעבוד?(בתום 14 השבועות בתשלום,בהנחה שאני לא מתכוונת לנצל את ה-12 שבועות הנוספים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לכך - תגובה
עו``ד ליאת שטיין22/12/2010בודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההודעה
Lיצן קטן אחד22/12/2010צריכה להיות בכתב,או מספיק טלפונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההודעה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין22/12/2010תמיד עדיף בכתב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)