שמירת הריון ,צירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון ,צירים מוקדמים
    שרית
    20/12/2010

שלום לכם

אני נמצאת בשבוע ה- 21 להריון כרגע אני נמצאת בשמירת הריון משבוע 18 עקב צירים מוקדמים ,ביטוח לאומי מבקש עוד אישורים של צוואר הרחם ומוניטור , הרופאה שלי הוציאה אותי לשמירה אחרי שהתלוננתי על התקשויות בבטן והיא אף ראתה באולטרסונד צוואר הרחם ארוך עם פתיחה של קצה אצבע , מה אני אמורה לעשות אם ביטוח לאומי לא יאשר את השמירה ( הצירים ממשיכים כל הזמן) אני לא רוצה ללדת ולהפיל , ובמידה ואני אשאר בבית האם אהייה זכאית לדמי לידה ( עבדתי שנתיים רצופות לפני שיצאתי בתחילת דצמבר) תאריך לידה משוער 20.4
    תודה שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמירת הריון ,צירים מוקדמים - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    22/12/2010

שרית שלום,
    בנסיבות כאלה קשה לי להאמין שלא תתקבל תביעתך לשמירת הריון - פעלי על פי הוראות ביטוח לאומי, המציאי את המסמכים הנדרשים, ואני סבורה כי תקבלי את הגימלה.
    אם לא תקבלי - יש לבחון את זכאותך בהתאם לקבוע בחוק על פי הצבירה, אך לא ניתן לדעת מראש מה תהיה עמדת המוסד לביטוח לאומי בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו