מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון אחרי טיפוליםצליל23/12/2010
שלום אני בשבוע תשיעי לפני שנכנסתי להריון במשך שלושה חודשים הייתי מטופלת במרפאת פוריות ויש לי את כל האישורים לכל הבדיקות , הייתי עושה את הבדיקות בבוקר וחוזרת יותר מאוחר לעבוד . בעבודה ידעו שאני בטיפולים ובמשך השלושה חודשים הפסדתי גם שלושה ימי עבודה לא רצופים שלמים על הטיפולים הפסדתי יום בחודש בגלל הטיפולים.
לפני תשעה שבועות נכנסתי להריון בסיכון גבוה ויש לי הרבה בדיקות לפעמים זה לשעה ויש פעמים שזה ליום שלם . בנתיים אני מנסה להשלים שעות בימי שישי שאני לא אמורה לעבוד וביום אחד אני מתחילה יותר מוקדם שאני אמורה להתחיל בעשר כל זאת בשביל להגיע לשלושים שעות שבועיות .
שאלתי את המזכירה אם לא מגיע לי לאורך כל הדרך גם הטיפולים וגם ההריון את השעות האלו אשמח אם תשלחו לי את המסמכים המעידים על כך שמגיע לי
בברכה צליל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי טיפולים - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו27/12/2010במזמן הריון, הנך זכאית בהתאם לאחוזי משרתך להעדר עד 40 שעות במשך כל תקופת ההריון לבדיקות בטיפת חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)