מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היתר -לפיטורין -בזמן -חופשת -לידהיולדת26/12/2010
אני-בחופשת- לידה. עבדתי-7-חודשים -לפני -שילדתי. נודע-לי -שהמעסיק -הגיש -בקשה-להיתר -לפיטורי -משום -שפעילות -החברה -נמכרת -ולא-יהיה -צורך- בהעסקתי.מפטרים את רוב העובדים
1.מה-זכויותי -לגבי- התקופה- שאחרי -הזמן- שהייתי- אמורה- לחזור- במידה- והמעסיק-מקבל -היתר?
2.הייתי- אמורה- לחוזור- כחודש-וחצי -לפני -שמלאה- שנה- לעבודתי -שם.מה -המשמעות-מבחינת -פיצוי י-פיטורין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתר -לפיטורין -בזמן -חופשת -לידה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו27/12/20101 - תקבלי מכתב פיטורים ותוכלי לקבל דמי אבטלה, אם תהיי זכאית לכך.
2. אם בקבלת ההיתר וותקך במקום העבודה יהיה פחות מ - 12 חודש, לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי חוק 60 היום?
יולדת27/12/2010האם לאחר היתר כזה אין המעסיק מחויב לשלם את דמי 60 היום+דמי הודעה מוקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי חוק 60 היום? - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו27/12/2010במידה וניתן היתר לפיטוריך, מעסיקך יהיה מחויב בהודעה מוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם יש משמעות לכך
יולדת27/12/2010שלא כל העובדים פוטרו? לא כל הפרוייקטים נמכרו?
כלומר, החברה כרגע בתהליכים של מכירת פרוייקטים שונים, אבל אף אחד מהעובדים האחרים טרם קיבל הודעת פיטורין, ומה שידוע לי, עוד לא מכרו את כל הפרויייקטים שאני הייתי שייכת אליהם?
האם יש מקום לערעור?
מה לגבי ההפרשות לפנסיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם יש משמעות לכך - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו27/12/2010הנך יכולה לטעון את טיעוניך והם טובים בפני הממונה לחוק עבודת נשים, היה וכל העובדים לא פוטרו, אין מניעה שתמשיכי לקבל את זכויותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך מגיעים לממונה? הוא אמור לפנות
יולדת27/12/2010אלי כשהוא מקבל את הבקשה להיתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך מגיעים לממונה? הוא אמור לפנות - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו28/12/2010על המעסיק לפנות לתמ"ת בבקשה לקבלת היתר לפטוריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)