מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריות, שאלות לעו"ד שטייןסיגל27/12/2010
עו"ד ליאת שטיין שלום
אני לקראת טיפולי פוריות ועובדת כשכירה במקום עבודתי למעלה מ- 10 שנים.
לפני כשנתיים, החברה במסגרת קיצוצים, החתימה כל עובד להסכם קיצוץ השכר, והתחייבה שבמידה והחברה תגיע לאיזון תחזור המשכורת למצב שלפני הקיצוץ.
גם שכרי נפגע, כבר במשך שנתיים ועד להיום אין שינוי.
טרם הודעתי במקום עבודתי שאני לקראת טיפולי פוריות (טיפולי הפרייה).
עכשיו שאני זקוקה לכל שקל לקראת התרופות והטיפולים, ברצוני להבין, כאשר אני מודיעה למעסיק שאני בטיפולי פוריות, האם על פי חוק מותר להם להמשיך להפחית בשכרי בתקופת הטיפולים?
האם המסמך שבו אני חתומה להסכמת קיצוץ השכר מלפני שנתיים, יכול להיראות כמבוטל היום לאחר הודעתי לחברה שאני לקראת טיפולי הפרייה ואישור מהרופא?
במידה ואיני מוגנת, קיצוץ השכר יפגע גם בדמי הלידה שאקבל בעתיד?
אשמח לקבל תשובות והדרכה,
תודה מראש: סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות, שאלות לעו"ד שטיין - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/12/2010סיגל שלום,
הקיצוץ אינו רלוונטי כלל לטיפולי הפוריות, ואין בכוחם של אלה להשפיע עליו.
המבחן הוא האם התקיים התנאי עליו דובר מראש - האם החברה הגיעה לאותו איזון עליו דובר במסמך.
מכל מקום, כדי לקבל תשובה מקצועית ומלאה, יש לראות את הסכם הקיצוץ כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)