מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בהסכמה - דחוףדנה02/01/2011
שלום רב,
נמצאת בתחילתו של הריון, לאחר שנתיים וחצי של טיפולי IVF.
לאחר שיחה עם המעבידה הישירה שלי, קיימת בפניי האופציה ל"פיטורין בהסכמה" ממקום עבודתי.
במידה ואני בוחרת באופצייה זו, מהן הזכויות הקיימות בפניי במקום עבודתי, מה מגיע לי מבחינת החוק? מה אני צריכה לדרוש ממקום עבודתי על מנת שלא אצא פגועה ואקבל את שמגיע לי בצורה מלאה וללא חוסרים?
במידת הצורך, מה עליי לעשות מול ביטוח לאומי, משרד התמ"ת וכיוצא בזה.
זקוקה לעזרתך בדחיפות...
בברכת יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין בהסכמה - דחוף - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו02/01/2011לטעמי, אין כל כדאות כלכלית בפיטורין בהסכמה.
בנושא ביטוח לאומי - לא תהיי זכאית לדמי אבטלה, במידה ואין בידי מקום העבודה לפטרך, ולכן בכל מקרה על המעסיק לפנות לקבל אישר מהתמ"ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אני כן זכאית?
דנה02/01/2011שלום רב שוב,
אם כן למה אני זכאית?
פיצויי פיטורין, שחרור כול הקופות, מכתב פיטורין שאיתו תיהיה באפשרותי לחתום אבטלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אני כן זכאית? - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו02/01/2011כפי שכתבת לפיצויי פיטורים, שחרור הקופות, אך לגבי דמי אבטלה אני בספק אם יאושר לך, לאור אי קבלת היתר לפיטוריך, למרות שנעשים הם בהסכמתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)