תאריך התפטרות - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאריך התפטרות - דחוף
    זיו
    04/01/2011

אשתי התקשרה ב 07/12 למעסיקה שלה ואמרה לה שהיא לא ממשיכה לעבוד .
    לפני כמה חודשים , באוגוסט לערך , 2 בעלי הבית של העבודה הקודמת של אשתי היו אצלנו ושוחחנו על אפשרו שהיא תחזור ,
    אבל שנינו הבנו שבתנאים ובשעות הקיימות היא לא יכולה לחזור , ובעלת הבית של אשתי אמרה לה שהיא יכולה מבחינתה להתחיל ולחפש משהו אחר יותר קרוב ושעות יותר נוחות.
    אשתי התחילה עבודה חדשה ב 23/12/10 .
    השאלה אם אני יכתוב מכתב התפטרות ובו אציין שבהמשך לשיחה הטלפונית ב 07/12 אשתי מתפטרת לצורך טיפול בילד , האם אין בעיה בכך שה-30 יום יוצאים ב 07/01/2011 ? = כביכול שבועיים כמעט אחרי שאשתי התחילה לעבוד ? - אין עם זה בעיה ? - או שכדאי אולי לרשום שב 07/12/2010 בהתאם להודעה הטלפונית אשתי התפטרה וההתפטרות נכנסת לתוקף באופן מיידי ב 07/12 , או שאולי כדאי לציין תאריך לפני ככה שה-30 יום יהיו לפני ה -23/12/2010 - המועד שבו אשתי התחילה לעבוד .
    אבקש תשובה בהקדם - אני רוצה כבר להעביר את המכתב התפטרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאריך התפטרות - דחוף

הוספת תגובה

• תאריך התפטרות - דחוף - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    04/01/2011

זיו שלום,

ממליצה לך לכתוב - בהמשך לשיחתנו מיום ___________, הריני מודיעה בזאת ובכתב על התפטרותי ממקום עבודתי וזאת על מנת לטפל בילדי.

כאמור התפטרותי נכנסה לתוקפה ביום ______________ , יום סיום חופשת הלידה.

אבקש לקבל את זכויותיי על פי חוק, לרבות פיצויי פיטורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאריך התפטרות - תגובה המשך

זיו
    04/01/2011

לגבי מה שרשמת שכדאי לרשום שההתפטרות תיכנס לתוקף ביום סיום חופשת הלידה.
    התאריכים הם :
    אשתי ילדה ב 20/06/2010 , והפסיקה לעבוד מ 10/06/2010 , והתקשרה להודיע שהיא לא ממשיכה ב 07/12/2010 .

תאריך סיום חופשת הלידה הוא כמה ? 14 שבועות ? זה יוצא ב 01/10 לא ?
    מחכה לתשובה בהקדם בתודה ובברכה זיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאריך התפטרות - תגובה המשך - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    04/01/2011

תציין במכתב 7/12/2010 יום ההודעה שניתנה בע"פ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאריך התפטרות - תגובה - המשך - המשך

זיו
    04/01/2011

תודה על המענה המהיר וסליחה מראש אני קצת נודניק בעניין- זה פשוט נורא דחוף ולחוץ לי

אין בעיה לרשום שתאריך ההודעה הטלפונית ותאריך כניסת הפיטורים לתוקף הם אותו תאריך ? - אין בעיה עם זה שצריכים לעבור 30 יום עד שזה ייכנס לתוקף ?

- תוכלי לעזור לי גם בניסוח השורה של הפיצויים במכתב התפטרות - מה החוק .
    " ... אבקש לקבל את כספי הפיצויים המגיעים לי לפי חוק הפיצויים מס' ____ ... " - מה מס' החוק ? האם יש צורך לציין שיש להעביר את הכספים תוך 45 יום מתאריך ההתפטרות ? 30 יום התראה + 15 יום להעברת כספי פיצויים ?
    בברכה ושוב תודה על המענה המהיר -זיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו